Napi Ruha 49.

Ahogy tegnap megígértem, ma egy H&M-es ruhát rakok ki (illetve több ruhát, a tegnapi vásárláson készült képek közül többet is beválogattam:)).

Először is van itt egy lila-fehér-szürke-sötétkék kockás blúz, nagyon édes volt, ezért megvettem tavaszra! :)
Egy ezüst csillámos balerinacipővel próbáltam fel (ezt nem vettem meg, mert véleményem szerint egyáltalán nem praktikus, ugyanis hullanak belőle a csillámok folyamatosan…).
Aztán találtam egy fekete shortot, ami 700.-ra volt leértékelve. Nagyon tetszett, de végül nem vettem meg (fogalmam sincs, miért, talán mert nyáron nem olyan szerencsés választás a fekete…bár ilyenkor télen egy harisnyával nem nézhet ki rosszul, na mindegy :)).
Találtam egy bézs telitalpú cipőt is, nagyon szép volt, fel is próbáltam :) Viszont ezt sem vettem meg, mert elég furcsán lehet benne járni, ugyanis nagyon “lefelé kerekedik” az orra, vagy nem tudom… Naa ezt így nehéz elmagyarázni :D Amúgy volt belőle fekete színű is.
És végül a bal alsó sarokban látható fehér felső: I love London, New York, Paris, Tokyo felirattal :) Ebből nem volt a méretemben sajnos. :(

Ezen kívül vettem még jó néhány cuccot, de azokat most nem rakom ki, nehogy lelőjem a poént, ugyanis tavasszal és nyáron majd láthatjátok őket a Napi Ruhákban. ;)

Follow:

4 Comments

 1. €szti
  2012. February 19. Sunday / 07:19

  Uristen de jok a cipök!:)

 2. jutka
  2012. February 19. Sunday / 08:41

  ahw*.* azt a felsőt a bal alsó sarokban megveszem *.* ;):) joo lett a bejegyzés :D

 3. Cili
  2012. February 19. Sunday / 09:26

  Jah az tenyleg cep:):):):):):)

 4. Mariann
  2012. February 19. Sunday / 11:10

  Azt a telitalpú cipőt én is próbáltam, jól néz ki, de nem lehet benne járni, mert valóban 2 percenként orra buksz benne…