Budapest Essential Looks 2012 Tavasz

Ahogy azt tegnap megígértem, most írok egy kicsit a tegnapi bemutatókról.Na mármost, valamit le kell szögeznem így előtte. Én NEM fogok részletes divatkritikát írni, mert nem vagyok ennyire profi. :) És nem az a célom, hogy kifejtsem a pontos véleményemet a ruhákról, hogy azt legtöbben ne is értsék, hanem hogy bemutassam nektek a kollekciókat, és elmondjam, hogy nekem mi tetszett bennük. :)

Elsőként a Manier tavaszi kollekcióját tekintettük meg. Nagyon színes és vidám volt! Mondjuk a bal felső sarokban látható kabát anyaga nem nyerte el tetszésemet abból a szempontból, hogy pont ugyanilyen lemosható asztalterítőjük van Julcsiéknak… :D De azért ez sem nézett ki rosszul. A kedvencem a jobb felső sarokban látható pink selyemruha, szerintem érthető, miért (gyengébbek kedvéért: kedvenc színem a pink). :D

Ezután következett Léber Barbara kollekciója, ami a Manier után kicsit egyszínűnek tűnt, de talán pont ettől keltette föl az ember figyelmét. :) Könnyed és légies ruhákat láthattunk, főként fehérben, feketében és aranyban. :)

És ezek után következett az általam legeslegjobban várt Daalarna bemutató! Egyszerűen SZENZÁCIÓS volt!!! Én általában nagyon kritikus vagyok, és minden kollekcióban találok nekem nem tetsző darabokat, de Benes Anita ruhái között egy ilyen sem volt. :) Az esküvői ruhákon kívül elegáns nagyestélyik és koktélruhák is felvonultak. Volt egy-két anyag is, ami egyszerűen lenyűgöző volt, mint például a csipke, vagy a fodros de mégis légies esküvői ruha. :)

Follow:

2 Comments

 1. Melisande
  2012. March 6. Tuesday / 12:55

  Szerintem nagyon is profi kritikát írtál! És nem csak a korodhoz képest, hanem abszolut értékét tekintve.

 2. Indulgence
  2012. March 7. Wednesday / 21:54

  Szia,
  Semmi baj a kritikáddal, főleg a korodhoz képest!
  Csak ,hogy tanulj belőle, (mert mindenből lehet),
  a Manier kollekciójában a kék kabát (asztalterítő) az egy nagyon minőségi anyag, a neve marimekko (nézz utána ha gondolod) nagyon sok sikeres tervező dolgozik vele!
  Sok sikert a blogodhoz!