Favourite fashion models!♥

Többször kérdeztétek már, hogy mit gondolok a mai híres modellekről, így gondoltam, írok egy bejegyzést erről.
Összeszedtem a kedvenc modelljeimet, két külföldit és két magyart! ♥

 

Cara Delevinge♥

Cara talán a legkedvencebb (? :D) modellem. Angol származású, és jelenleg a 25. helyen van a világ legjobb, legkeresettebb modelljei között. Szerintem megérdemli a helyét, nagyon tehetséges!
Mindenki ki van akadva, hogy milyen szörnyű, hogy a szőke hajához sötétbarna szemöldöke van. Szerintem meg pont ez az érdekes benne. Minden modellnek kell valami “ismertetőjel”, különben hogyan emlékeznénk az arcukra? Cara-t a szemöldökéről ismerhetjük fel. Imádom. ;) ♥

Cara

 

Daphne Groeneveld♥

Na ő a másik fele. Őt is rengetegen kritizálják azzal, hogy csúnya. Valóban, nem egy klasszikus szépség, de mégis van benne valami, ami megfogja az embert. Lehet, hogy hatalmas szája van, de hát senki sem tökéletes! Ő sem az a fajta modell, akit meglátsz egy plakáton, aztán 2 perc múlva el is felejted az arcát.
Holland származású, és jelenleg a 9. helyen van a ranglistán.

Daphne

 

Mihalik Enikő♥

A magyarok (egyik) büszkesége, a 25 éves modell, aki a 27. helyen van a legnépszerűbbek között! :) Nagyon szép, különleges arca van. Kiskorában rengeteget csúfolták, úgyhogy ő a tipikus példa azoknak, akiknek nincs elég önbizalma a modellkedéshez. Enikő 15 éves volt, amikor felfedezték, és azóta egyre híresebb, és sikeresebb.

Enikő

 

Palvin Barbara♥

Barbit nem hagyhattam ki, hiszen őt gyakorlatilag mindenki imádja (én is)! Csodaszép, és tehetséges leányzó. :) Nemrég a Victoria’s Secret kifutóján lépkedhetett végig! Ezen kívül rengeteg magazinnak, divatmárkának pózolt már a 18 éves modell. Ő az a tipikus tökéletes szépség, hibátlan pofival és alakkal (bár most valaki kitalálta, hogy vastag a combja…. aha. oké.).

Barbi

Nektek ki a kedvenc modelletek? xoxo

Follow:

5 Comments

 1. nori
  2012. November 30. Friday / 21:55

  kedvenc modelleim?
  Palvin Barbi
  Adriana Lima
  Karlie Kloss
  ;)

  • 2012. November 30. Friday / 22:04

   Karlie-t énis szeretem:)) nagyon hasonlít az egyik barátnőmre:)

 2. 2012. December 1. Saturday / 16:20

  Kedvenc modellem:
  Daphne Groeneveld

 3. Timiii
  2012. December 5. Wednesday / 19:52

  nekem Mihalik Enikő és Georgia May Jagger a kedvenc modellem:)

 4. Rebeka
  2012. December 10. Monday / 14:43

  én nem szeretem Palvint és tényleg vastag a combja, legalábbis az egyik VS-es képen. Carat helyesnek találom az itt felsoroltak között és úgy egyébként.