Napi Ruha 355.

Sajnos ma nem tudtunk fotózni, mert már sötét volt, amikor hazaértem, úgyhogy egy H&M-es összeállítást készítettem mára. :) ♥

I made this outfit on H&M’s website.

Imádom ezt az árnyalatát a rózsaszínnek. Gyönyörű!♥ Nagyon jól ellensúlyozza a fekete bőrnadrág dögös hatását. Egy púderrózsaszín magassarkúval és fekete blézerrel pedig egyszerre elegáns és vagány összhatást ad.

I love this pink colour, because it’s so beautiful!♥ This romantic colour perfectly counteracts the cool effect of the black leather pants. It becomes elegant and hot outfit with these nude pink high heel shoes and this black blazer.

Follow:

2 Comments

  1. Anett
    2012. December 20. Thursday / 22:33

    Sziaa, Anett vagyok. Fu, honapok ota figyelem blogod, es mindig probalok ihletet meriteni, hogy a sajat ruhaimmal kicsit kreativabb legyek. :) Nagyon imadom a blogod, es olyan jo, hogy ilyen,elszant vagy es minden nap szakitasz idot arra, hogy csinalj kepet. En biztos feladnam. ;) Nagyon imadom az osszeallitasaidat, es re is gyonyoru vagy. :) Ja, es szerdan lattalak a Claire`s-be, es gondoltam oda megyek hozzad, de nem tudtam mennyire neznel hulyenek, igy csak bamultalak, mint egy idiota, ha lattal egy ilyen embert az,en voltam. :) Meg egyszer gratulalok, es tovabbi sikereket. Anett. :)

    • 2012. December 23. Sunday / 16:59

      szia Anett! :) Köszönöm szépen:) Legközelebb nyugodtan gyere oda, nem harapok :P xx