High Waisted Bikini

Yesterday I arrived back from the aerobic camp. :) It was a great fun! We practiced a lot (what a surprise haha) and – of course – swam in the Lake Balaton. Today we spent the whole day at Lake Velence with my family but the weather was a bit cold… Anyway I got an idea: to write a blog post about this season’s bikini trends. Well, it’s already summer but it’s never too late to buy a new bikini! ;)
My favorite style is the high waisted bikinies. Some people think that these items are only for plump girls but that’s false! High waisted swimwear looks really cool on anyone. I’ve already bought one from Women’ Secret (this one, I combined it with black bikini top).

Tegnap este értem haza az edzőtáborból. :) Nagyon-nagyon jó volt, rengeteget edzettünk (ami nem meglepő) és persze fürödtünk a Balatonban. A mai napot a Velencei-tónál töltöttük a családommal bár nem volt olyan jó az idő… Viszont közben megfogalmazódott bennem az ötlet, hogy írjak egy bejegyzés az idei fürdőruha trendekről. Ugyan már javában tart a nyár, de bikinit venni sosem késő. ;)
A legnagyobb kedvencem a magas derekú fürdőruha, ami tévedés, hogy ‘csak a teltebb lányoknak találták ki’, mert bár valóban eltakarja a súlyfelesleget (valamilyen szinten), de bárkin jól mutathat. Én már beszereztem egyet a Women’ Secret-ből (ezt, de egy fekete felsővel kombináltam, mert soknak találtam a pöttyös alsóhoz a pöttyös felsőt).
Ha itthon szeretnétek venni egy magas derekú bikinialsót, a Women’ Secret-et ajánlom, ugyanis máshol eddig még nem láttam. Akik viszont nem félnek az online vásárlástól, azok például az Asos oldalán hatalmas választékból válogathatnak!

 

bikini11 /2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

How the stars wear it?
A lot of celebrities love this trend like Bella Thorne or Florence Welch.

Hogyan viselik a sztárok?
A hírességek között sokan rajonganak ezekért a darabokért, legyen szó a Disney sztár Bella Thorne-ról vagy akár Florence Welch-ről.

bikini2

How bloggers wear it?
This style is popular among bloggers too, you can see a lot of Instagram picture of it.

Hogyan viselik a bloggerek?
A bloggerek körében is igen népszerű ez a trend, rengeteg Instagram képen láthatóak magas derekú bikiniben.

bikini3

Next time I’ll write about one-piece swimwear! Have a nice weekend! xx

Legközelebb az egyberészes fürdőruhákról fogok írni! Szép hétvégét! xx

Follow:

16 Comments

 1. Anonim maradok :D
  2013. July 6. Saturday / 22:12

  Szia!
  Lehet tájékozatlan vagyok, de én most látok először ilyen fürdőruhát :P mondjuk első ránézésre fura, de tetszik :)
  Én is aerobikozok, én is fogok Balatonhoz menni edzőtáborba, de augusztusban. Régóta olvasom a blogodat, és megállapítottam, hogy nem ugyanakkor vannak versenyeink, ezért biztosan másféle országosra járunk :P
  Amúgy imádom a stílusodat, így tovább!:) Remélem összejön neked az, hogy divattervező lehess! :)

  • 2013. July 6. Saturday / 23:42

   szia!
   oh köszi:) melyik egyesületben aerobikozol? x

 2. 2013. July 6. Saturday / 22:44

  This is a really cool trend – fortunately I must not decide if I should wear such bikinis or not because I wear bikinis very seldom …

  xx from Bavaria, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 3. 2013. July 6. Saturday / 23:13

  ó de rég óta szeretnék már magas
  derekú bikinit venni, a nyári kivánságlistámon is rajta van! itt vidéken még sehol sem találtam, pest meg túl messze van:((
  tavaly nyáron el is kezdtem varrni magamnak egyet, nem igazán sikerült bár ha most lesz időm, mindenképpen kijavítom majd!
  <3
  Juci

 4. 2013. July 7. Sunday / 07:39

  aerobics camp? that sounds like fun :)
  i love the retro vibe of the high waisted bikini!

  • 2013. July 7. Sunday / 14:21

   it was a great fun!! :)
   x

 5. 2013. July 7. Sunday / 08:00

  I was pretty hesitant about this style, but I think it’s starting to grow on me. I’m not sure if I’d be able to pull it off, but I think it looks good on celebrities in the magazine : ) I like your picks though! That navy blue swimsuit is adorable!!

  xox,
  anna-lamode.blogspot.com

 6. 2013. July 7. Sunday / 20:10

  the high waisted bikini is cute and very retro! i like it!
  MI Vivere