Crystalline

I’ve posted a photo of this rhinestone necklace on my Instagram (by the way I just reached 1800 followers the other day, I’m so glad, thank you guys!), and I as I’ve noticed you liked it pretty much! Well, I like it too, just as much as the ring which is from the same package that I got from Zenzero. I’m in love with the little jewellery pack that they’ve sent me. :)
In my latest post I’ve talked about knitted sweaters but don’t forget about all the other type of sweaters too. This striped piece with baggy sleeves is just as cool in live as in photos. Maybe even cooler. It’s a bit cropped so if I wore it with a shirt under it it could be seen. But this time I paired it with a midi skirt and oxford shoes.
First I wanted to combine this outfit with boyfriend jeans instead of the skirt and actually it looked awesome but it was so casual, and sometimes we need something outstanding, something metallic and shiny because it can really glam up your look. And the oxford shoes were needed this time (well, everytime) because they give enough tomboy feeling to the outfit that is still girly but with a little twist. xx

***

Már raktam fel képet erről a hegyikristály nyakláncról Instagram-ra (ahol egyébként már több, mint 1800-an követtek engem, köszönöm!), és úgy vettem észre, nagyon tetszett nektek is. Szerintem is csodaszép, és a gyűrű is, ami szintén a Zenzero-tól kapott csomagban érkezett. Imádom az ékszereket, amiket küldtek nekem. :)
A legutóbbi bejegyzésemben a kötött pulcsikról írtam, de ne feledkezzünk meg a többi pulóverről sem. Például itt van ez a csíkos, buggyos ujjú darab, ami élőben is ennyire király. Még ennél is királyabb. Kicsit rövidebb fazonú, így ha például inggel veszem fel, kilátszódik alóla. Viszont most midi szoknyával és oxford cipővel párosítottam.
Eredetileg boyfriend farmerrel szerettem volna kiegészíteni az outfitet a szoknya helyett, és igazság szerint elég jól nézett ki azzal is, de túl hétköznapinak ítéltem. Néha inkább egy feltűnőbb, fényesebb darabra van szükségünk, mert teljesen más lesz tőle az összhatás, nagyon fel tud dobni egy szettet. Az oxford cipőm pedig kulcsfontosságú volt ezúttal (is), mert pont annyi tomboy-os hatást visz bele az outfitbe, hogy az összkép még mindig a lányos stílus felé hajlik, de van benne egy kis csavar. xx

oct14.1oct14.2oct14.3oct14.4oct14.5oct14.6
sweater: Chicnova* / skirt: FrontRowShop* / shoes: Pull&Bear / necklace and ring: Zenzero* /
hat: Stradivarius / bag: Blackfive*

Follow:

10 Comments

 1. 2014. October 14. Tuesday / 22:25

  Szerelmes vagyok ebbe a pulcsiba!! :D

  • 2014. October 15. Wednesday / 19:44

   én is! :D xx

  • 2014. October 15. Wednesday / 19:43

   thanks dear!
   actually it’s not that hard to find clothes that look good with it! xx

 2. 2014. October 16. Thursday / 05:01

  That kind of necklace is such a trend nowadays and I love it! I ordered a caged quartz from an online shop as well and I can’t wait to see it in person already! :)

  xo,
  Janine | Lime & Life

  • 2014. October 16. Thursday / 16:05

   yeah, I love them too! they look awesome with any kind of clothes. xx

  • 2014. October 16. Thursday / 16:05

   thanks love! x

 3. 2014. October 16. Thursday / 12:11

  annyira jók a képek és az outfit is hogy nem találok szavakat :) Amúgy ugyanilyen kalapot vettem a hétvégén, de rajtad is mádom! :D

  http://blueelephantsite.blogspot.hu/

  Adél xx

  • 2014. October 16. Thursday / 16:05

   de aranyos vagy, köszi Adél! :) xx