Catching The Sundown

Yesterday’s post was about mixing styles, now it’s mixing prints. This is my other passion, I just love matching prints that are different yet gorgeous together. This time I paired a flower printed dress with a sweater which reminds me of watercolor paintings. It’s a nice piece by the way, I received it last week from Sheinside and I’ve been wearing it since then almost every day.
As winter is coming I start wearing fur with everything. Unfortunately this fur coat is not my size anymore so my sister wears it but it’s a good item if I just put it on my shoulders. :)

I’m so excited because tomorrow I’m going to the cinema with my friends to watch the newest Hunger Games movie! It’ll be awesome, I’m sure. I’ve read the trilogy several times and I adore it. Have you seen the new movie? xx

***

A tegnapi bejegyzés a stílusok mixeléséről szólt, ma pedig a minták keveréséről lesz szó. Ez a másik szenvedélyem, imádok különböző mintázatokat kombinálni, amik meglepő, mégis ízléses párost alkotnak együtt. Ezúttal egy szürke virágos ruhát viseltem egy pulcsival, aminek a mintázata engem leginkább a vízfestményekre emlékeztet. Egyébként nagyon szeretem ezt a pulóvert, múlt héten kaptam a Sheinside-tól, és azóta állandóan ezt hordom.
Ahogyan jön a tél, előkerülnek a szőrmék a szekrények mélyéről. Sajnos rám ez a kabát például már nem jó, úgyhogy át kellett örökítenem a húgomra, de ettől függetlenül lazán a vállamra dobva még hordhatom. :)

Nagyon izgatott vagyok, ugyanis holnap megyek moziba a barátaimmal megnézni az új Hunger Games-t! Biztos vagyok benne, hogy király lesz. Többször is kiolvastam már a trilógiát és imádom. Ti már láttátok a filmet? xx

nov20.1 nov20.2
nov20.3
nov20.4
nov20.5
dress: FrontRowShop* / fur coat: thrifted / sweater: Sheinside* / boots: AlisonSman*

Follow:

16 Comments

  • 2014. November 20. Thursday / 21:20

   thank you Jenny!! x

  • 2014. November 20. Thursday / 21:20

   thanks Rena!! <3

 1. 2014. November 20. Thursday / 22:14

  Nagyon szép a szoknya! :)
  Mi is megyünk moziba elvileg szombaton. :) Jó szórakozást!

  • 2014. November 20. Thursday / 22:40

   köszi!
   jó szórakozást! én már nagyon kíváncsi vagyok :)

  • 2014. November 21. Friday / 18:34

   thanks Nat! x

  • 2014. November 23. Sunday / 19:30

   köszi:)

 2. Flores Iza
  2014. November 24. Monday / 00:05

  Ehezok viadala .!!! Uristen imadom ,kedvenc konyvem .en ma neztem meg . Tudtam hogy ‘annal a resznel fogjak abbahagyni … Enis tobbszor olvastam a triologiat :) ! Es most lehet varni meg 1 evet hogy megnezhessuk a 2.reszet :/// ! (Bocs az ekezetekert..)

  • 2014. November 24. Monday / 19:16

   neked hogy tetszett a film? :) mi az utolsó 10 percet végigröhögtük, Katniss abban a nyakmerevítőben… te jó ég :D xx

 3. Flores Iza
  2014. November 24. Monday / 19:34

  Jó volt szerintem , de a 2. rész jobban tetszett . Meg kicsit tobbre számítottam , hiányzott nekem vmi a filmbol valami ami úgy nagyon megfogott volna..(jo ezt nem tudom rendesen elmagyarázni:DD ). Hat igen az utolso percekben mi is röhögtünk… Katniss azzal a nyakmerevítővel és a gülü bevérzett szemekkel…. :DDD
  De a dal nagyon tetszett amikor Katniss énekelt .—> Jennifer Lawrence- The hanging tree :))
  http://youtu.be/fjQMUJ0ZJGk

  • 2014. November 24. Monday / 20:52

   nekem is picit jobban tetszett a 2… bár szerintem ebből a 3. részből nem kellett volna két külön filmet csinálni, főleg mivel a könyv második fele sokkal izgibb.
   huhh megnyugodtam, hogy nem velünk van a baj:D az egész mozi ott pisszegett, mi meg eltorzult fejjel próbáltuk visszatartani a nevetést:D amikor kimentünk a moziból, fekete foltok voltak az arcunkon, teljesen lesírtuk a sminkünket:D
   Jennifernek csodás a hangja szerintem, azóta is ezt a dalt hallgatom! xx

  • 2014. November 24. Monday / 20:53

   thanks love, I’m glad you like it! x