Currently Loving: Crystal Pendants

I’ve been absolutely obsessed with crystal pendants since I’ve received one from Zenzero. They are just so gorgeous and they match most outfits, personally I wear them every day. I have three other medals from Mandra.hu, a rose quarts, an amethyst and a crystal quarts (shop them here). My 5 best friends have the same pendants too so it’s a kind of friendship-necklace for us, haha. :)
These pendants look cool in many ways: in a long chain, or when you put them on a choker or you wear two or three necklaces in the same time (I usually do that).
What do you think of these crystal pendants? xx

***

Mostanában teljesen odáig vagyok a kristály medálokért. Az egész akkor kezdődött, amikor a Zenzero-tól kaptam egyet, azóta a Mandra.hu-ról is van három medálom, szinte minden nap ezeket hordom. Van egy rózsakvarc, egy ametiszt és egy hegyikristályos is, így gyakorlatilag bármilyen outfithez illenek (itt találod őket). Az 5 legjobb barátnőmnek is van ilyenje, ez a “barátság nyakláncunk”. :)
Ezeket a medálokat rengetegféleképpen lehet viselni: szűkebb, vagy hosszú, lelógós láncon, akár egyszerre két-három láncot egymáson (én általában ezt a módszert alkalmazom).
Ti mit gondoltok a kristály medálokról? xx

Shop similar here:

Follow:

4 Comments

    • 2014. November 28. Friday / 18:51

      thanks dear, I’m glad you liked these! x

    • 2014. November 29. Saturday / 19:37

      thanks!! x