How To Mix Styles In Autumn?

The perfect time of the year for style mixing is autumn. I’m a big fan of matching items in different styles and if you’d like to try it too, remember that the key word is: layering.
This outfit is a blend of sportiness, grounge and elegance. It’s sporty because of the mesh skirt, its material reminds me of sports dresses. The denim jacket gives a grounge vibe to the look while the gorgeous flower printed sweater and the fedora is so elegant and girly.
The red lipstick was an important step, it makes the whole look more outstanding and glam.

When we were taking these photos I thought the result would be awful. It’s because we really had to hurry for two reasons: I was about to be late from my workout session (yes, I’m still doing sports and I’m quite proud of this! haha) and also it started raining. However I think these photos are quite good and I’m happy that finally we chose this greenish fence as the background. :) xx

***

A stílusok keveréséhez leginkább ideális évszak egyértelműen az ősz. Én személy szerint imádok különböző stílusú ruhákat párosítani, és ha ti is ki szeretnétek próbálni ezt a trükköt, érdemes tudni, hogy az egésznek az alapja a réteges öltözködés.
Ez az outfitem például egy grounge-elegáns-sportos keverék lett. A sportosságot a tornamez anyagára emlékeztető szoknya adja, amíg a farmer dzseki grounge stílust visz bele a szettbe, a kalap és virágos pulcsi eleganciája pedig ellensúlyozza mindezt. A piros rúzs szintén szerves része az outfitnek, mivel sokkal feltűnőbbé teszi azt.

Amikor fotóztuk ezeket a képeket, azt hittem, a végeredmény nem lesz olyan jó, ugyanis nagy rohanásban voltunk. Egyrészt mivel edzésre kellett mennem (igen, még mindig sportolok és nagyon büszke vagyok magamra! :D), ráadásul az eső is eleredt. Viszont a képek szerintem klasszul sikerültek, és örülök, hogy végül ezt a zöldes színű kerítést választottuk háttérnek. :) xx

nov19.1nov19.2
nov19.3
nov19.4
nov19.5
nov19.6
nov19.7
sweater: Sheinside* / skirt: Sixkisses* / hat: Stradivarius / bag: Mexx / boots: AlisonSman*

Follow:

10 Comments

 1. 2014. November 19. Wednesday / 22:03

  Tök jó hogy ennyire harmonizálnak a színek a képeken, nagyon jók lettek! :)

  • 2014. November 19. Wednesday / 22:11

   köszi, örülök, hogy tetszik! <3

 2. 2014. November 20. Thursday / 10:23

  I really really love your jumper! and your hat is so nice!

  • 2014. November 20. Thursday / 17:54

   thanks Charlotte! x

 3. Georgia
  2014. November 20. Thursday / 20:18

  wow such a gorgeous look, I just love it!
  the red lipstick looks so pretty on you.

  • 2014. November 20. Thursday / 20:36

   thanks Georgia! x

  • 2014. November 22. Saturday / 00:44

   thank you!! :)

 4. 2014. November 24. Monday / 00:38

  You look stunning! I love this kind of outfit that’s pretty and classy but casual. Hope you had fun at your workout!
  lily x
  http://www.jolihouse.com

  • 2014. November 24. Monday / 19:16

   thanks dear!! <3