Out Of The Woods

How to wear a gorgeous flower printed summer skirt in autumn? Well, what about a knitted sweater? I know, it sounds weird and if you take a look at my outfit you won’t think that: ‘oh well, I should go to school like that tomorrow’. This look is more like just an inspiration. I mean, look at it, I was wearing sandals. Without any socks or tights. It was quite cold.
This blog is like a Vagabond advertising even though I have only two pairs of Vagabond shoes but I wear them a lot and I keep admiring them. During this photoshoot I found a new reason to love my sandals: you can walk in them in any kind of place for any kind of occasion. Even a mountain hike! I’m not joking, as you can see it on the photos I was walking down and up on this mountain (okay, actually it was just a small hill but the grass was really wet) and the whole time I was thinking about how genius these sandals were. :) xx

***

Hogyan viseljünk egy virágmintás nyári szoknyát ősszel? Esetleg egy kötött pulcsival? Tudom, így elég furcsán hangzik és ha ránézel az outfit fotókra, nem az lesz az első gondolatod, hogy “oh, micsoda ötlet, holnap így megyek iskolába”. Ezek a képek inkább inspirációként készültek. Kezdjük ott, hogy szandált viseltem. Bármiféle zokni vagy harisnya nélkül. És kicsit hideg volt.
Ez a blog kezd egy Vagabond reklámmá válni, habár csak két pár Vagabond cipőm van, de rengeteget hordom és csodálom őket. Ez alatt a fotózás alatt rájöttem egy újabb funkciójára ennek a szandálnak: bárhol, bármikor lehet benne járni, mindegy, milyen terepen. Akár hegyet mászni is lehetne benne! Nem viccelek, ahogy a képeken is látható, le-föl járkáltam ezen a hegyen (na jó, dombon, de hozzátenném, hogy a fű is vizes volt), és végig azon elmélkedtem, hogy mennyire zseniális már ez a cipő. :)

nov12.1nov12.2
nov12.3nov12.4
nov12.5
nov12.6nov12.9
nov12.7
nov12.8
sweater: Zara / blouse: Pop Sick Vintage* / shoes: Vagabond / skirt: Choies*

Follow:

12 Comments

  • 2014. November 13. Thursday / 19:31

   thanks dear!! xx

 1. 2014. November 13. Thursday / 07:19

  You look stunning in the skirt! It’d be a perfect spring piece. :) but I think it looks nice with the sweater too!

  toinfinitynbeyond13.blogspot.hk

  • 2014. November 13. Thursday / 19:31

   thank you Sherry! x

 2. 2014. November 13. Thursday / 09:48

  Hihetetlenül gyönyörű az egész! Eszméletlen a hangulata a fotóknak! (Pedig pont arrafelé lakom pillanatnyilag, ha jól vettem ki, és még nem fotóztam itt..) Nekem is megvan ez a szoknya , csak zöld alapszínnel. De lehet, ez jobban tetszik…Csak rakosgatom ide-oda, még nem találtuk meg a közös hangot… Eszter

  • 2014. November 13. Thursday / 19:33

   örülök, hogy tetszik! :)
   én is fel szoktam fedezni néha ismerős helyszíneket a Te képeiden. :))
   xx

  • 2014. November 13. Thursday / 19:33

   köszi Adél! írj email-t! xx

  • 2014. November 13. Thursday / 19:33

   thank you dear:)

  • 2014. November 13. Thursday / 19:33

   örültem, amikor megtaláltuk :)