Why I love Ikea…

I guess I’m not the only one who loves going to Ikea. Lying on those wonderful beds, sitting on those super comfy couches and dreaming about my future flat which will be all-Ikea – it’s just cool. Oh, and of course the hot dogs and donuts that are so cheap and so yummie! Anyway I found a new thing which is awesome about Ikea: the color. Because these photos were actually taken next to it, we couldn’t have found a better place than this.
It was a quite busy day, I was at drawing lesson until 2pm and then I went to Ikea to shop come X-mas goodies such as lights, some decorations and colorful bandages (just because they are so cute, especially the ones with cats on them). Oh, and I ate there too (hot dog and donut? obviously).
I was wearing a comfortable outfit which is a bit too basic-look for me but it was good for today. I got on a striped shirt (my biggest obsession), black high waisted jeans, ankle boots and my new big fur coat which is pure love. I’ve been looking for the perfect winter coat since ages and finally I found it at Stradivarius! It’s so warm and fluffy and flawless. Though it looks like I’m wearing a sheep but I still like it (and I like sheep too). With a red beanie and a big shopper bag my outfit was totally complete.

***

Gondom nem én vagyok az egyetlen, aki imád az Ikeába járni. Feküdni azokon a csodás ágyakon, üldögélni azokban a szuperkényelmes fotelokban és álmodozni a leendő lakásomról, ami természetesen teljes egészében Ikeás lesz… Oh, és persze ott vannak még a hot dogok és a fánkok, amik olyan olcsók és isteniek! És ha ez még nem lenne elég, ma felfedeztem egy újabb praktikus oldalát az Ikeának: a színe. Ezek a képek mind előtte készültek, szerintem jobb háttért nem is találhattunk volna.
Elég mozgalmas napom volt, 2-ig rajzórán voltam, utána pedig az Ikeában vásároltam karácsonyi dolgokat, például egy égősort, néhány dekorációt és színes ragtapaszokat (azt csak azért, mert olyan cuki, főleg a cicás). Ja, és persze ebédeltem is, természetesen hot dogot és fánkot.
Egy kényelmes, rohangálós outfitet viseltem, ami nekem már egy picit túl basic-nek számít, de a mai napra pont jó volt. Egy csíkos pólót vettem fel (legnagyobb kedvenc) fekete magas derekú nadrággal, bokacsizmával és az új szőrös kabátommal, amit imádok. Már régóta kerestem a tökéletes téli kabátot, és végre rátaláltam a Stradivariusban! Nagyon meleg és puha. Bár kicsit úgy néz ki, mintha egy bárányt terítettem volna magamra, de ez nem baj, még így is tetszik (és a bárányokat amúgy is szeretem). Egy bordó beanie sapkával és egy Fashion Week-es szatyorral egészítettem ki az outfitet. xx

nov29.1nov29.2
nov29.3
nov29.4
nov29.5
nov29.6
coat: Stradivarius / pants: Chicnova* / boots: Deichmann / shirt: FrontRowShop* /
necklaces: Mandra.hu / beanie: RIPNDIP* / bag: Fashion Week Budapest

Shop my look:

Follow:

10 Comments

 1. Enikő
  2014. November 29. Saturday / 21:11

  Tényleg jó a háttér!:) Vidám, élénk, mutatós. Ez a kabát pedig egyszerűen imádni való!❤

  • 2014. November 29. Saturday / 21:30

   köszönöm!! :)

 2. 2014. November 29. Saturday / 21:26

  Mi is szoktunk járni az Ikeába, nagyon szeretem! :) Mire körbeérünk a labirintusban általában megéhezünk, így csakis hotdogozás jöhet szóba, ha már ott vagyunk… :D Igazi kis menedék a hideg napokon, pl amikor nemrég anyummal lekéstük a buszunkat, vagy karácsonyi vásáros fagyoskodás után is ide jöttünk vigasztalódni/melegedni a skacokkal. :D
  Nagyon cuki a sapi és a hosszú ujjú is tetszik, tényleg alapdarab. :)

  • 2014. November 29. Saturday / 21:32

   örülök, hogy tetszik! <3 x

  • 2014. November 30. Sunday / 14:19

   thank you!! x

 3. 2014. November 30. Sunday / 15:29

  Your style is very good!Love it!

  • 2014. November 30. Sunday / 16:16

   thank you Hannah! x

 4. 2014. November 30. Sunday / 18:40

  beautiful :)

  fashionparislover.blogspot.com

  • 2014. November 30. Sunday / 20:01

   thank you Ana! x