Christmas Gift Guide

It’s always really hard to find the perfect present for our loved ones so I decided to write a post with gift ideas. I’ve collected many types of products, I hope it will be useful!
If you’re interested in any of these products then click on the number of it under the photo!

Mindig egy nagy dilemma, hogy mit adjunk karácsonykor a szeretteinknek, ezért úgy döntöttem, összegyűjtök néhány ötletet. Remélem, hasznosnak találjátok!
Ha bármelyik termék megtetszik, a kép alatt található számra kattintva tudod megvásárolni!

_______________________________________________________________________________

PRETTY JEWELLERY

For your mom or your BFF a gorgeous jewelry can be a fantastic gift idea! It can be a gold fancy thing but a cool statement necklace from H&M is just as precious as a piece that might empty your wallet.

Mindegy, hogy anyukádnak, vagy épp a legjobb barátnődnek lesz az ajándék, egy csodás ékszer a lehető legjobb választás! Lehet szó aranyról, vagy akár egy H&M-es statement nyakláncról, ugyanolyan értékes lesz annak számára, aki kapja (és ha az utóbbit választod, legalább nem ürül ki a pénztárcád).

dec11.11 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

LINGERIE & SLEEPWEAR

Sleepwear and lingerie is a more personal but cool gift. If you’re buying lingerie (a bra or panties) to someone then make sure you get the perfect size. Bralets are better because they don’t have to fit totally, and if you don’t know the exact size then a cute bathrobe, pretty pajamas or a pair of adorable slippers can be a great surprise too.

Az alvóruha és fehérnemű típusú ajándékok már kicsit személyesebbek. Ha fehérneműt veszel (melltartót, bugyit), akkor nagyon ügyelj a megfelelő méretre. A bralet ebből a szempontból jobb választás, mivel nem kell tökéletesen állnia. Ha nem szeretnél kockáztatni, még mindig ott van a cuki fürdőköpeny, szép pizsama, vagy egy aranyos papucs opció, ami szintén szuper meglepi.

dec11.3

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

HOME DECORS

You can make anyone happy with gifts from plush unicorn heads and scented candles to beautiful mirrors and pillows. Home decorating is something that most of the people love to do. Personally I recommend H&M Home, it’s actually full of amazing products (it’s also in Budapest, find it at Arena or WestEnd!)

A plüss unikornis fejtől kezdve az illatgyertyákon és gyönyörű tükrökön keresztül a díszpárnákig minden jöhet. Az otthonunk díszítése egy olyan “hobbi”, amit a legtöbb ember imád csinálni. Én személy szerint a H&M Home-ot ajánlom, fantasztikus termékeik vannak (Budapesten az Aréna Plázában és a WestEnd-ben is található boltjuk).

dec11.2

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

BEAUTY PRODUCTS

Who doesn’t love beauty products?! A brush set or a make up palette for your beauty guru friend, body lotions or handcreams for your mom or grandma, or a parfume… If you step into a drugstore you won’t leave with empty hands. VeryHair wigs are made of 100% top quality human hair.We only use the finest quality of remy virgin human hair,It is by far the best quality of real hair wigs on the market for women which you can make a great hair style easily. The most important: We’re also reasonably priced!

Ki ne szeretné a szépségápolási termékeket?! A sminkmániás barátnőnek ecsetkészletet vagy sminkpalettát, anyukának / nagymamának kézkrémet vagy testápolót, akár parfümöt… Ha az ember betéved egy drogériába, biztosan nem jön ki onnan üres kézzel.

dec11.4

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 /9 / 10 / 11

FOR HIM

I’m not good at presents for boys /men but I tried to collect some cool products which are suitable for your father, boyfriend, brother, etc. Cool books, clothing items, parfumes, electronic stuff and the Bart Simpson slippers which are actually the pick of the day, haha.

Nem vagyok jó a fiú / férfi ajándékokban, de azért megpróbáltam összeállítani egy listát néhány klassz dologgal, amik megfelelő ajándékok lehetnek az apukádnak, pasidnak, öcsédnek, stb. Egy jó könyv, ruhadarabok, parfümök, elektronikus cuccok, és a Bart Simpson-os papucs, ami a nap fogása, haha.

dec11.5

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

XX

Follow:

5 Comments

 1. 2014. December 12. Friday / 21:47

  Mi tavaly az unokatesómnak adtunk pont ilyen simpson családos papucsot és azóta is imádja!:)

  • 2014. December 12. Friday / 22:36

   de jó! az is H&M-es volt? :)

   • 2014. December 13. Saturday / 15:36

    Nem, a Deichmannban vettük:)

 2. 2014. December 12. Friday / 22:26

  Looked at all these things and thought about what I would get myself not my friends and family, oops, there’s nothing wrong with buying myself a gift is there?

  Meg x

  • 2014. December 12. Friday / 22:36

   haha I know, while I wrote the post I was thinking about the same.. :D xx