Looking Like My Dog + Giveaway

Fur coats are obviously this season’s biggest must haves. I have a few furry items in my closet as I love this trend but let’s lay this down: I don’t wear real fur, only fake one. I often get comments like ‘I’m wondering how many cute little sheep / rabbits / cows / unicorns/ etc died for your clothes!’ but hey, I can’t even afford a real fur so calm down, I’m not partner in crime.
I got this gorgeous coat from Choies, it’s so glam and it looks like my dog, he’s also black and white, haha. Probably you’ve seen this photo on my Instagram of me and my pet, we’ve had ‘matching outfits’. :)
I have a couple of summer clothes that I miss so much during winter time and I need to find alternative ways to wear them during the cold season. For example this Dori Tomcsanyi blouse is such a gorgeous piece but it’s cropped and also from silk so it’s not that tipical winter item. But I combined it with warm wool shorts (+tights), boots and the fur coat so the result was actually wintery.

There’s a new giveaway on my Facebook page so if you’re interested (and you live in Hungary) then check it out here! xx

***

A szőrme kabátok egyértelműen az idei szezon “must have” darabjai. Nekem is van néhány szőrös ruhadarabom, mivel imádom ezt a trendet, de először is tisztázzunk valamit: nem hordok valódi szőrmét. Gyakran kapok rosszindulatú megjegyzéseket, hogy ‘vajon hány aranyos kis bárány / nyuszi / boci / unikornis / stb halt meg azért a ruháért!’, de nem vagyok se gyilkos, se a támogatója ennek , arról nem is beszélve, hogy a valódi szőrme rettentő drága.
Ezt a csodás kabátot a Choies-től kaptam, nagyon tetszik, ráadásul pont olyan fekete-fehér, mint a kutyám, haha. Talán már láttátok ezt a képet Instagramon, ahol “összeöltöztünk” Pamaccsal. :)

Van néhány nyári ruhám, amit annyira imádok, hogy egyszerűen muszáj hordanom őket télen is. Például itt van ez a Dori Tomcsányi blúz, ami elég rövid és ráadásul selyemből van, szóval nem az a klasszikus meleg ruhadarab, amiben át lehet vészelni a zord évszakot. Viszont meleg shorttal (+ harisnyával), csizmával és ezzel a szőrmével kiegészítve egészen téli hangulatú lett az outfitem.

A Facebook oldalamon a Life is T-shirt-tel közös nyereményjáték indult, itt találjátok! xx

dec9.1dec9.2
dec9.3
dec9.4
dec9.5
dec9.6
fur: Choies* / boots: Bershka / shorts: Chicnova* / blouse: Dori Tomcsanyi* / lace front wigs: veryhair
necklaces: Mandra.hu

Shop my look:

Follow:

10 Comments

 1. 2014. December 9. Tuesday / 23:26

  Jó ez a szőrmekabát nagyon! Én most találtam egy fehéret a turkáldában 990-ért, nagyon örültem neki. Nem is értem, hogy jut az embereknek eszébe, hogy valódi lehet… Nekem egy valódi van, turkáldában vettem szintén, szóval az már vagy 20-30 éves, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni, de újonnan soha nem vennék én sem igazit. Nagyon megütköztem azon, mikor nemrég egy orosz ismerősöm írt nekem, hogy nem tudok-e egy helyet itt a környéken, ahol ezüstróka bundát vehetne. Neki tök természetes volt, hogy 10-12 állatot visel magán :S

  • 2014. December 10. Wednesday / 19:09

   örülök, hogy tetszik! :)
   ezüstróka bunda? óó :( x

 2. 2014. December 10. Wednesday / 02:33

  Super chic outfit! Totally love the fur coat. <3

  sartorialust.net

  • 2014. December 10. Wednesday / 19:09

   thanks Jeline! xx

  • 2014. December 10. Wednesday / 19:09

   thank you, lovely!! :)

 3. 2014. December 10. Wednesday / 16:20

  Lucky dog !

  • 2014. December 10. Wednesday / 19:09

   haha thanks!

 4. 2014. December 10. Wednesday / 16:47

  Eddigi egyik kedvencem, az utolsó kép nagyon profi! :) Imádom a nadrágod!

  • 2014. December 10. Wednesday / 19:08

   köszi Dominika! :)