New Haircut, New Shoes

Usually when I go to the hairdresser I don’t come home with drastic changes. I like my hair color (of course I would love to try lighter blonde or darker brown and my crazy little dream is to have pink hair but nevermind), and I’m a bit afraid of cutting my hair really short. This time the same thing happened though I told the hairdresser to only cut like 2-3 centimetres which is obviously necessary and finally the 2-3 was actually 6-8 centimetres… Anyway I like this lenght and it’s quite comfy.

I don’t buy shoes very often because a) they are expensive and b) it’s so hard to find the perfect one. There’s a tiny problem with my feet: the right one is bigger with one size. I know it sounds hilarious but my left foot is a size 38 and the right one is 39. Life sucks.
I was so happy when I found these gorgeous shoes at Bershka and they were good for both of my feet so I immediately fell in love with them. I can cross out winter boots from my wishlist (well, if anyone would like to bestow me a pair of any kind of shoes I’m open and I appreciate it, haha).
I paired the boots with a blouse which has a beautiful beaded collar and I got on a baby blue sweater over it. I wore my favorite jeans and I accessorized my outfit with a fedora. xx

***

Fodrász után én általában ugyanúgy nézek ki, mint előtte, sosem történik drasztikus változás a hajammal. Szeretem a színét (bár néha eljátszom a gondolattal, hogy befessem világosabb szőkére vagy sötétebb barnára, illetve van egy kis álmom, hogy egyszer pink hajam lesz, na de mindegy), és kicsit félek attól, hogy rövidre vágassam. Ezúttal sem lett extrább, bár a klasszikus “max 2-3 centit vágj, ami feltétlenül szükséges!” kívánságomból természetesen 6-8 centi lett végül, de talán nem is baj, ez a hossz pont tetszik.

Nem gyakran veszek cipőket, mivel a) drágák, és b) nagyon nehéz megtalálni a tökéleteset. Ráadásul nem könnyíti meg a dolgomat az sem, hogy van egy kis probléma a lábammal: kicsit felemás. Igen, ez viccesen hangzik, de a bal lábam 38-as méretű, a jobb pedig 39-es. Az élet szívás.
Viszont rettentő boldog voltam, amikor ráakadtam erre a csodás cipőre a Bershkában, mindkét lábamra jó volt a 8-as, úgyhogy egyből beleszerettem. Így a téli csizmát ki is pipálhatom a listámról (ettől függetlenül ha bárki úgy érzi, hogy mindenáron meg szeretne ajándékozni egy cipővel, én nyitott vagyok erre és igazán értékelem, haha).
A csizmámat egy gyöngyös gallérú blúzzal kombináltam, amire világoskék pulcsit húztam. A kedvenc farmerommal és kalappal egészítettem ki az outfitet. xx

dec4.1dec4.2
dec4.3
dec4.4
dec4.5
http://www.haircaptain.co.uk/
sweater: Sixkisses* / boots: Bershka / blouse: H&M / jeans: Pull&Bear / hat: Stradivarius

Shop my look:

Follow:

12 Comments

 1. 2014. December 4. Thursday / 22:46

  Nagyon tetszik ez a szett! A pulcsinak olyan kellemes színe van, és az a rózsa a közepén…. .<

  • 2014. December 4. Thursday / 23:02

   köszi! :)

 2. 2014. December 4. Thursday / 23:25

  A gallér a kedvencem!:) Szuper outfit!

  • 2014. December 4. Thursday / 23:26

   köszi Stella! <3

  • 2014. December 5. Friday / 17:58

   thanks Jeline! x

  • 2014. December 5. Friday / 23:49

   thanks lovely! x

 3. Luca
  2014. December 6. Saturday / 16:51

  Nagyon tetszik a képek hangulata+a cipő egy álom

  • 2014. December 7. Sunday / 19:26

   köszi!!:)

  • 2014. December 7. Sunday / 22:23

   thanks! can’t wait to see it!! xx