New Year’s Eve Outfit Ideas

New Year’s Eve is really close – actually it’ll be in two days. In case you have no idea about what to wear on that night I can give you a little guide which might help you to decide. Of course the most important thing is to look pretty and chic because for example my habit is that if you look fabulous at New Year’s Eve then you’ll be fabulous all year. So if you want to be gorgeous in 2015 too then dress good for the last day of ’14!
Of course when it comes to outfit picking it really matters what kind of party you’re going to or where you’re planning to spend the night. It’s also important to wear comfortable shoes so you can dance the night away. :)

***

Közeleg már a szilveszter, konkrétan két nap múlva lesz. Amennyiben még ötletetek sincs, mit vegyetek fel erre az alkalomra, adhatok nektek néhány tippet. Persze a legfontosabb, hogy szépen öltözzetek fel erre az éjszakára, legalábbis nekem az a mániám, hogy ha csinosan várod az Újévet, utána egész évben csinos leszel. Szóval ha jól akartok kinézni 2015-ben is, öltözzetek ki ’14 utolsó napjára!
Persze ha a megfelelő outfit kiválasztásáról van szó, az első és legfontosabb szempont az, hogy pontosan hol és mivel tervezed tölteni a szilvesztert. És persze az is lényeges, hogy kényelmes cipőt viselj, amiben végig tudod táncolni az éjszakát. :)

___________________________________________________________________________

1. Pencil skirt with crop top

If you pair a nice crop top or a blouse with a pencil skirt you’ll look effortlessly chic, and with boots and a cute clutch your outfit is ready! For a bit elegant party this outfit is a great choice.

Ha egy szép crop topot vagy blúzt ceruzaszoknyával kombinálsz, nagyon elegáns lesz a megjelenésed. Csizmával és egy aranyos clutch táskával kész is az outfit! Egy kicsit elegánsabb partira tökéletes választás.

dec29.1

2. The Little Black Dress

Every girl needs a little black dress in their closet. A dress which looks amazing on you, a dress which you can wear anytime – the accessory is the key. If you combine it with high heels and shiny jewelry you’ll look very elegant but you can also bring some boho style to your outfit with a cool printed bag, chunky shoes and colorful lipstick.

Minden lány szekrényében kell, hogy legyen egy kis fekete ruha (little black dress). Egy ruha, ami szuperül áll rajtad, és amit bármikor felvehetsz, ha a megfelelő kiegészítőkkel párosítod. Ha magassarkút és csillogó ékszereket veszel fel hozzá, elegáns lesz az összhatás, ha viszont egy kicsit bohémebb szettet szeretnél végeredményként, viselj hozzá egy mintás táskát, bokacsizmát és színes rúzst.

dec29.2

3. Jeans with a blouse

In case you’re going to a less elegant and fancy party you can wear jeans at New Year’s Eve. A pair of high waisted jeans with a pretty blouse is a great combination and if you put on some nice jewelry (an ear cuff or some bracelets) it’s a perfect outfit. If you have to prepare for a cold weather because you’ll celebrate on the streets then pick up a big fur coat which can keep you warm.

Ha egy kevésbé elegáns buliba készülsz, természetesen a farmer is “megengedett” szilveszterkor. Egy magasderekú nadrág egy szép blúzzal tökéletes kombinációt alkot, és kiegészítésként vegyél fel hozzá néhány ékszert (fülbevalót, karkötőt). Ha meleg ruhával kell készülnöd, mert például az utcán tervezel ünnepelni, kapj fel egy nagy szőrme kabátot, abban nem fogsz fázni.

dec29.4

4. Shiny party dress

For the sequin lovers a shiny, sparkling dress is the perfect choice. If you dress a little Great Gatsby feeling you’ll look absolutely stunning. With a pair of high heels and a wonderful lipstick on you’ll be the queen, that’s sure.

A flitterek szerelmeseinek a legjobb választás természetesen egy csillogó-villogó ruha. Egy kis Great Gatsby stílus sosem rossz döntés! Magassarkúval és egy dögös rúzzsal kiegészítve te leszel a királynő, az kétségtelen.

dec29.3

5. Shorts with blouse

Not everybody likes to wear skirts but fortunately you can wear shorts too! With tights, obviously. If you get on shorts with a blouse or a crop top and a pair of slip on your outfit will be party feeling yet comfortable enough.

Nem mindenki szeret szoknyát hordani, de micsoda szerencse, hogy helyette shortot is viselhet! Harisnyával, természetesen. Ha a shortot blúzzal vagy crop toppal veszed fel és slip on cipővel, nem csak bulis hangulatú lesz a szetted, de kényelmes is.

dec29.5

XX

Follow:

8 Comments

  • 2014. December 30. Tuesday / 19:54

   thanks:)

 1. 2014. December 30. Tuesday / 09:56

  I love every single shoe you have picked here! And that horse bag, how cute. I’m just going to a casual party so outfit 3 is pretty much what I’ll be channeling :)

  India / Touchscreens & Beautyqueens

  • 2014. December 30. Tuesday / 19:53

   I’m glad you like the shoes, they are so stunning. I’m sure you’d look fab in anything! xx

 2. 2014. December 30. Tuesday / 11:23

  Király ötletek!:) Nagyon stílusos mindegyik! Az 1. és a 4. a kedvencem:)

  • 2014. December 30. Tuesday / 19:53

   örülök, hogy tetszenek! :)

 3. 2014. December 30. Tuesday / 20:45

  Love these outfits! I know you are going to look fab. Hope you have a happy new years celebration! xo

  Erica
  http://www.eggcanvas.me

  • 2014. December 30. Tuesday / 20:49

   thanks so much Erica! <3