Sequins & Hamsa 2.0

It’s so hard to find a comfortable sequined dress! Every single sequined item I’ve ever met in my life was all really stinging and it wasn’t fun to wear it at all. I was looking for a shiny dress in December for the holidays but I couldn’t find the perfect one. Then I had an opportunity to choose a piece from Sheinside’s shop as a blogger collaboration and I saw this dress, I immediately fell in love with it. However I was a little bit suspicious whether it was a comfortable dress or not but finally I decided to order it. I was hoping that it would arrive before Christmas but unfortunately it couldn’t make it. Certainly it was because the pre-Christmas craziness… Anyway, the package got here in January but I was really happy when I tried it on and realized that it’s a nice piece and it’s not stinging at all!

I combined it with a headpiece which is from “I am vibes“, the webshop I was talking about in my latest outfit post. It’s a little bit similar to the one I wore in that post but this one is simpler and more sophisticated. It’s a gorgeous piece I think!
For shoes I got on a pair of AlisonSman boots, they are also new and I love them! They are absolutely must haves.

By the way I feel terrible because I hadn’t posted anything for days… It’s partly because of school (now it’s the end of the semester so we have many tests) and also I’ve been quite busy. I’m doing sports and sewing some new stuff which I will definitely show you soon! Oh, and last night I went to Erkel Theatre to wach Puccini’s ‘Turandot’, it was fascinating! xx

***

Egyáltalán nem egyszerű feladat olyan flitteres ruhát találni, ami kényelmes is! Eddig valahogy csak olyan flitteres darabokoz volt szerencsém, amik rettenetesen szúrtak, és abszolút nem volt jó élmény hordani őket. Decemberben több helyen is kerestem csillogó ruhákat az ünnepekre, de valahogy nem találtam meg a tökéleteset. Azonban a Sheinside blogger programjának hála lehetőségem nyílt választani egy ruhát a webáruházukból, és amikor megláttam ezt a flitteres csodát, egyből beleszerettem. Bár először felvetült bennem a kérdés, hogy ki tudja, mennyire kényelmes? De végül úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz, megrendeltem. Abban reménykedtem, hogy karácsony előtt megérkezik, de sajnos – feltehetőleg az ünnepek előtti őrületnek köszönhetően – nem kaptam meg a csomagot, csak januárban. Viszont amikor először felpróbáltam, rögtön kiderült róla, hogy egyáltalán nem szúr! Ez mindenképpen pozitívum.

Egy fejdísszel vettem most fel, amit az I am vibes-től kaptam, attól a webshoptól, akikről az előző outfit bejegyzésemben is írtam. Hasonlít kicsit arra a fejláncra, amit abban a posztban viseltem, de ez sokkal egyszerűbb, letisztultabb darab, nekem személy szerint nagyon-nagyon tetszik!
Cipőnek ezt az AlisonSman csizmát választottam, ami szintén viszonylag új szerzemény, és igazi must have!

Egyébként kicsit rosszul érzem magam amiatt, hogy már napok óta nem írtam bejegyzést, de egyszerűen nem volt időm. Itt a félév vége, rengeteg dolgozatot írtunk, emellett járok edzeni és varrni is szoktam (hamarosan megmutatom nektek, mit készítettem). Oh, és a tegnap estémet pedig az Erkel Színházban töltöttem, Puccini: Turandot operáját néztük meg, fantasztikus volt! xx

jan16.1jan16.2
jan16.3
jan16.4
jan16.5
jan16.6
dress: Sheinside* / headpiece: I am vibes* / boots: AlisonSman* / lipstick: Kiko

Follow:

16 Comments

  • 2015. January 16. Friday / 23:16

   thanks Lucy! x

 1. 2015. January 16. Friday / 23:11

  The dress looks gorgeous, it strangely looks completely in place during broad daylight in the middle of january!

  Meg

  gingerbyginger.blogspot.co.uk

  • 2015. January 16. Friday / 23:16

   thank you Meg! :)

 2. 2015. January 16. Friday / 23:53

  Stunning! Love the headpiece.

  • 2015. January 17. Saturday / 20:26

   thanks dear!! xx

 3. Shania
  2015. January 17. Saturday / 04:50

  Beautiful dress! The color is amazing, and the black chunky boots balance it out nicely.
  Personally, I might’ve gone with a silver headpiece just because of the shine of the dress. Love the statement lip!

  • 2015. January 17. Saturday / 20:26

   thanks so much Shania!
   you’re right, silver would look amazing with this dress! x

 4. 2015. January 17. Saturday / 10:57

  Ah this dress is so stunning! And I love it with the boots, you look like a alternative mermaid :)

  India / Touchscreens & Beautyqueens

  • 2015. January 17. Saturday / 20:27

   haha thanks India! :) x

 5. Panka
  2015. January 17. Saturday / 23:17

  Imádom! :)

  • 2015. January 18. Sunday / 00:46

   Panka<3 köszönöm!

  • 2015. January 18. Sunday / 20:13

   thanks Leah! :)

 6. 2015. March 3. Tuesday / 06:39

  Oh you look amazing in that pretty dress! The first shot is especially wow :))) xoxo

  • 2015. March 3. Tuesday / 20:29

   thank you!! :)