The Perfect Makeup Mirror

Reorganising and decorating my room has been one of my favorite activities lately. There are many changes now: new curtains, new bed sheets, new pillows, etc, and I’m planning a room tour video as soon as I’ll be finished with everything. But in the meantime I’d like to introduce a fantastic piece of furniture: a make up mirror. Since I was a child I’ve been dreaming of a classic full-of-lights big make up mirror, the kind all the stars have (like Hannah Montana! yeah, I was a big fan of her). When a Swedish company, MAKEUPMIRROR.COM asked me to test their product I was really happy because I’m absolutely obsessed with their mirrors. I chose this gorgeous white one because it really suits my room.

I have a small beauty space in a corner of my room and I decided to place my new mirror there. I love how it looks and it’s also very practical: you can adjust the strenght of the lights so for example in the morning when I’m totally sleepy I can take it less bright so my eyes don’t burn, haha. :)

By the way as I have a great mirror now I was thinking of starting making Youtube videos… Would you be interested in them? A make up tutorial / my everyday make up / hair ideas? Let me know! xx

***

A szobám átrendezése és dekorálása az egyik kedvenc tevékenységem mostanában. Néhány dolgot már megváltoztattam: új függöny, új ágynemű, új párnák, stb, és hamarosan (amint minden elkészül) egy “room tour” videót is tervezek csinálni.
Viszont addig is be szeretnék nektek mutatni egy új, igazán hasznos bútordarabot: egy szuper sminktükröt. Kicsi korom óta mindig is vágytam egy olyan klasszikus lámpás tükörre, amilyen a sztároknak is van (például Hannah Montananak! nagy rajongó voltam, haha). Amikor a svéd MAKEUPMIRROR.COM felkért, hogy teszteljem egy terméküket, nagyon megörültem, ugyanis rettentően tetszenek a tükreik. Ezt a szépséges fehér darabot választottam végül, mert ez illik leginkább a szobámhoz.

Van egy kis “beauty sarok” a szobámban, természetesen máshova nem is kerülhetett volna az új tükör. Szerintem jól néz ki itt, ráadásul praktikus darab, mert állítható a fényereje. Ez hasznos funkció, főleg reggelente, amikor még félig alszom, legalább nem égeti ki a szemem az erős lámpafény. :)

Mellesleg mivel már van egy szupi sminktükröm arra gondoltam, mi lenne ha csinálnék Youtube videókat? Ti szívesen néznétek ilyet? Egy smink tutorial / hétköznapi sminkem / esetleg frizura ötletek? Kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről! xx

Shop this mirror HERE!

Follow:

17 Comments

 1. Anett
  2015. January 8. Thursday / 22:51

  Nagyon jól néz ki a tükröd! Már várom a Room Tour-t, és jézusom!! Nagyon örülnék ha csinálnál smink/haj vagy akár szerintem te jó kis haul videókat is tudnál csinálni! :)
  xx

  • 2015. January 8. Thursday / 22:57

   igen? :) de jó, akkor lehet, hogy fontolóra veszem a haul videó készítést is! viszont azon agyaltam, hogy milyen nyelven legyen? angolul vagy magyarul? xx

  • 2015. January 9. Friday / 17:59

   thanks Nat, I love it too! xx

 2. 2015. January 9. Friday / 08:27

  Oo de jo kenne ha keszitenel videokat! En nagyon orulnek nekik! Es a haul-os is tok jo otlet! Mikor lesz fent az elso video? :D

  • 2015. January 9. Friday / 18:00

   hát ha ennyire nagy a sikere az ötletnek, akkor lehet, hogy még januárban :)

 3. Kata
  2015. January 9. Friday / 09:38

  Jaaaaaj, nagyon jó lenne, ha csinálnál videókat!!

  • 2015. January 9. Friday / 18:00

   örülök, hogy tetszik az ötlet! :)

 4. Kata
  2015. January 9. Friday / 09:39

  Csináld szerintem magyarul angol felirattal (vagy fordítva), hogy minden nyelvű követőd érthesse :)

  • 2015. January 9. Friday / 18:01

   én is ilyesmire gondoltam! már csak a két variáció közül kéne választanom.. xx

 5. 2015. January 9. Friday / 12:20

  Gyönyörű ez a tükör, régi nagy vágyam nekem is egy ilyen :)

  • 2015. January 9. Friday / 18:01

   ugye milyen szép? :) xx

 6. Zoé
  2015. January 9. Friday / 20:49

  Nagyon örülnék neki, ha csinálnál videókat! :) Szerintem Lookbook-oknak is nagy sikere lenne. :)

  • 2015. January 10. Saturday / 19:20

   jó ötlet! Lookbook-hoz hasonló videóim már vannak fönt:)

 7. Anett
  2015. January 10. Saturday / 21:09

  én voltam az első kommentelő, és ugye kérdezted, hogy milyen nyelven legyen..:) Szerintem inkább csináld magyar nyelven, és angol felirattal.:)

 8. Carolina
  2015. January 11. Sunday / 00:49

  Ez a tükör… csodás! :3 Csatlakoznék az előttem szólókhoz, én is nagyon örülnék, ha csinálnál videókat :)

 9. Ginu
  2015. January 16. Friday / 20:42

  Én is hihetetlenül örülnék neki, ha csinálnál youtube videokat! :) és igen, a magyarul, angol felirattal verziót támogatnám :) sok sikert hozzá! Btw:imádom a blogod, régóta hűséges olvasód vagyok!