Killer Queen

Lace combined with fur is the absolute killer combo! Obviously it’s easy to fail with this pairing because sometimes it can look a bit… too much. But if you can wear them in a smart way you are going to be the queen.
In my latest post I mentioned that my favorite colors were pink, grey and black. Well, in this outfit I’m wearing grey and pink together again because I adore these two.
This dress is such an elegant piece, it has a very nice back and I love this shade of pink. It’s a bit Barbie-pink yet it’s stunning. I put on these retro feeling cat-eye sunglasses and they gave a little 50’s style to the outfit.

Do you prefer lace and fur together? Or is it too much? xx

***

A csipke szőrmével kombinálva abszolút nyerő páros! Persze itt is vannak buktatók, néha a kettő együtt kicsit… túl sok. De ha ügyesen válogatod össze a ruhadarabokat, királynőien fogsz festeni.
A legutóbbi bejegyzésemben pont említettem, hogy a kedvenc színeim a rózsaszín, a fekete és a szürke. Nos, ebben az outfitben ismét a rózsaszínt és szürkét viselek, mivel imádom őket együtt.
Nagyon elegáns ez a ruha, a háta is szép, és a színe is tetszik. Van benne egy kis Barbie-s beütés, de ettől függetlenül imádom. Ezzel a retró stílusú cicás napszemüveggel kicsit az 50-es évek divatját idézi.

Ti szeretitek a csipkét a szőrmével? Vagy szerintetek a kettő együtt túl sok? xx

feb3.1feb3.2 feb3.3 feb3.4 feb3.5 feb3.6dress: Sheinside* / fur: thrifted / sunglasses: ZeroUV* / boots: Blackfive*

Follow:

6 Comments

  • 2015. February 4. Wednesday / 08:59

   thank you

 1. 2015. February 3. Tuesday / 22:35

  Fantasztikusan áll a ruha és szerintem is nyerő páros együtt:)

  • 2015. February 4. Wednesday / 08:59

   koszonom Petra! xx

 2. 2015. February 8. Sunday / 22:08

  such a pretty dress!

  • 2015. February 9. Monday / 23:36

   thanks dear!