A/W Trend Spotting At Elle Fashion Show

On Friday I attended the Elle Fashion Show 2015, it was great! The event took two days but I only went on the first day with my bestie, Zsófi, and a blogger pal, Zóra and her sister. Altogether the event was cool, though to be honest it wasn’t really well-organized, there was a big mess and a delay but the shows were awesome. Three French designer got to present their A/W collections and then four Hungarian designers’ collections were on the catwalk.
I took a lot of photos as I could sit front row, and instead of a usual summerizing post I decided to collect the coolest trends exclusively from the runway. Let’s see what will be fashionable according to the French designers!

***

Péntek este a 2015-ös Elle Fashion Show-n voltam, szuperül éreztem magam! Ez egy kétnapos esemény volt, de én csak az elsőre mentem az egyik barátnőmmel, Zsófival, illetve egy bloggerrel, Zórával és a nővérével. Mindent egybevetve klassz volt a hangulat, bár hogy őszinte legyek, a szervezés nem érdemel csillagos ötöst. Nagy volt a tömeg, a kavarodás, és rengeteget késtek, viszont a divatbemutatók teljesen magukkal ragadtak. Három francia, illetve négy magyar tervező őszi-téli kollekcióit nézhettük végig az este folyamán.
Rengeteg képet tudtam csinálni az első sorból, és úgy döntöttem, hogy a megszokott összegző bejegyzés helyett ezúttal összegyűjtöm a legérdekesebb trendeket a kifutóról. Lássuk, mi lesz ősszel divatos a franciák szerint!

SUIT FOR WOMEN!
apr20.1

For those who love manlike outfits this trend is going to be a favorite. Wearing a suit as a woman is totally chic, pay attention for the silouette and the material and the final result will be feminine too! I’m obsessed with the Etienne Deroeux suit in the middle, that color is fantastic!

Azok számára, akik szeretik a férfiasabb ruhadarabokat, ez a trend a kedvencük lesz. A nadrágkosztümöket sikkesen is lehet viselni, főként ha az aktuális darab sziluettje és anyaga nőies. Nagyon tetszik a középső képen látható Etienne Deroeux darab, csodás ez a szín!

TRANSPARENT DETAILS
apr20.2

Oh yes, they are still fashionable! If you would like to show some skin in a cold season you can do it without catching a cold. Sheer details on a dress, or a blouse, even on a sweater or a skirt can look stunning and mysterious but be careful and never show too much.

Ó igen, még mindig népszerűek az áttetsző darabok! Ha szeretnél egy kicsit többet mutatni magadból a hideg szezon alatt is, nem kell hiányosan öltözködnöd, hogy aztán jól megfázz. Egy-egy átlátszó részlet ruhákon, blúzokon, akár pulcsin vagy szoknyán nagyon szép és titokzatos, persze nem szabad túlzásba vinni.

DARK DENIM
apr20.3

The key pieces of the Lea Peckre collection were the denim items. They were decorated with fringes, it looked really cool (yet it’s not exactly my style). In autumn the darker shades will be the must have pieces, as it’s a cold season. Valentine Gauthier’s high waisted jeans remind me of the 70’s fashion, unfortunately I look awkward in these kind of pants… :(

A Lea Peckre show legmeghatározóbb darabjai a farmer ruhák voltak. Rojtokkal díszítette őket a tervező, nagyon klasszul nézett ki (bár nem kifejezetten az én stílusom). Ősszel inkább a sötétebb árnyalatú farmerek számítanak must have-nek, mivel egy hűvösebb időszakról beszélünk. Valentine Gauthier magasderekú nadrágja tiszta ’70-es évek, sajnos rajtam szörnyen állnak az ilyenek… :(

LONG COATS
apr20.4

Sure there were many stunning coats on the catwalk, my absolute favorite was the grey furry one (from Etienne Deroeux)! Fur is of course here to stay, and stronger colors such as this vivid orange will be popular, meanwhile, camel and black coats are also “It” pieces (you can’t ever go wrong with camel & black!).

Természetesen sok-sok szépséges kabátot is láthattunk a kifutón, nekem az abszolút kedvencem ez a szürke szőrös darab volt (Etienne Deroeux-től). A szőrme idén is marad, és az élénk színek, mint például ez az erős narancssárga is népszerűek lesznek, mindeközben a camel és a fekete kabátok is kulcsdarabok.

XX

Follow:

10 Comments

  • 2015. April 21. Tuesday / 18:06

   I’m sure you’ll see me like that, haha! :P xx

 1. 2015. April 21. Tuesday / 23:56

  Stunning looks. *__*
  New outfit is online…

  • 2015. April 22. Wednesday / 20:44

   thanks Vanessa! x

 2. 2015. April 25. Saturday / 18:11

  Wow i love them all! I adore those long coats most <3

  sarahrizaga.blogspot.com

  • 2015. April 26. Sunday / 18:53

   those are perfect for autumn! x

  • 2015. April 26. Sunday / 18:52

   yeah, I need one too! it’s so stunning! x

 3. Nelly
  2015. May 10. Sunday / 21:13

  love the dark denim trend!

  • 2015. May 10. Sunday / 21:55

   I love it too!! x