23 Bikinis For Summer

Summer is around the corner and I guess I’m not the only one who’s preparing for the bikini season. I’m not talking about the workouts (though I’m seriously training, haha, I’m trying my best), but the ‘bikini-buying’ part. There’s a huge selection in the shops so I thought I should collect my favorites, organized by trends.  If you prepare a wedding, a wedding veil of lace is also a very good choice.

***

Néhány nap és itt a nyár, gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki fürdőruha-lázban él. Itt most nem kifejezetten az edzésre gondolok (bár meg kell jegyeznem, nagyon igyekszem), hanem a bikini vásárlós részre. Hatalmas a választék a boltokban, ezért gondoltam, átböngészem, és kiválogatom a kedvenceimet, trendek szerint rendezve.

may29.1

It’s not surprising that tropical prints are still considered trendy, they are so summery and fresh. I would totally go for that leaf printed high waisted bikini from H&M! / Nem meglepő, hogy a trópusi minták idén is maradnak, annyira nyáriasak. Az a H&M-es levélmintás magasderekú darab isteni!!
may29.2

These strappy bikinis are definitely not for sunbathing. Well, you can wear these in the sun but you’ll get tanned in a pretty weird way. :) / Ezek a pántos bikinik nem épp a napozáshoz lettek kitalálva. Persze hordhatod őket a szabadban is, csak picit furcsa mintázatban fogsz tőle lesülni. :)
may29.3

Surfer style bikinis are not only for sporty girls: you can find some sporty glam pieces such as that silver H&M one. Simple one-piece swimwear is cool on the beach too, not only in swimming pools. The classic Triangl design is really widespread, you can see them everywhere… / A “szörfös” bikinik nem csak a sportos lányok kedvence lesz idén, ugyanis némelyik kifejezetten elegánsnak is mondható. Az egyszerű egyrészes fürdőruhák pedig a tengerparton is megállják a helyüket, nem csak az uszodában. A klasszikus Triangl-design pedig egyre elterjedtebb, gyakorlatilag mindenütt ezt látom…
may29.4

 

If you prefer sticking to girly/feminine style I highly recommend cute prints, candy colors and scalloped details (though it can cause a weird tanline too, haha). Ruffles can make your brest look bigger, that’s a basic rule. :) / Ha a nőiesebb/lányosabb bikiniket kedveled, akkor a cuki mintázatú, pasztell színű, vagy épp cakkozott szélű (bár abban is elég viccesen lehet lebarnulni) darabokat keresd. A fodrok pedig optikailag nagyítják a mellet, ez alap. :)

XX

Follow:

8 Comments

  • 2015. May 31. Sunday / 21:12

   I love that one too! x

  • 2015. May 31. Sunday / 21:12

   szerintem neked nagyon jól állnának ezek a trópusi minták! :)

  • 2015. June 3. Wednesday / 20:50

   I love them too! :) x

  • 2015. June 3. Wednesday / 20:50

   thanks dear, I’m glad you find it useful! x