Chicken Pineapple Salad

I’ve been trying to eat healthier for a while and many of you have asked me about my ‘diet’ so I thought I should share you some lifestyle tips. Recipes, low calorie snacks, workouts, etc… I hope you’ll like these kind of posts!
First of all I would like to introduce my favorite salad. I found it in a Stahl Judit recipe book and it’s totally according to my taste. This salad is for those who prefer pineapple with salty food, so if you hate Hawaii pizza then I’m sorry, you won’t like this one either. :( This meal contains chicken, sweet pepper and pineapple, together these create a wonderful taste harmony, especially with the curry-dressing.

***

Egy ideje igyekszem egészségesebb ételeket fogyasztani, és többen is kérdeztetek a “diétámról”, ezért úgy döntöttem, ezentúl “lifestyle” témában is lesznek bejegyzések. Receptekről, alacsony kalóriatartalmú nasikról, edzés tippekről, stb… Remélem, tetszeni fognak ezek a cikkek is!
Elsőként a kedvenc salátámról írok, egy Stahl Judit könyvben találtam a receptet, és abszolút az én ízlésem. Akik a Hawaii pizzát sem szeretik, sőt, egyáltalán nem esznek ananászt sós ételekkel, azok számára nem lesz szimpatikus ez a saláta. :( Ugyanis csirkét, paprikát és ananászt tartalmaz, amik együtt fantasztikus ízharmóniát alkotnak, főleg a curry-s öntettel párosítva.

may8.1

It’s a very simple recipe, here is what you need:

– roasted chicken breast chops
– pineapple
– red sweet pepper

And for the dressing:

– 1 box of yoghurt (~125 g)
– 1/2 tsp soy sauce
– 1/2 tsp curry powder
– 1 tbsp water

________________________________________________________________________________

Nagyon egyszerű a recept, ezekre lesz hozzá szükséged:

– csirkemell filé roston sütve
– ananász

– piros kaliforniai paprika

Az öntethez:

– 1 doboz natúr joghurt (~125 g)
– 1/2 teáskanál szójaszósz
– 1/2 teáskanál curry por
– 1 evőkanál víz

may8.2

It’s super easy to make it: put the pineapple, the chicken breast and the sweet pepper chops into a bowl. Then just put the dressing on the salad and it’s ready!
Let me know how you liked this recipe, I’m pretty curious of what you think! And tell me what else you would like to read on the blog about ‘lifestyle’. :)

Nagyon egyszerű az elkészítése: az ananászt, a csirkét és a paprikát feldarabolva egy tálba öntjük, majd összekeverjük az öntettel, és kész is!
Nagyon kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről a receptről, majd írjátok meg a véleményeteket! Illetve ha van ötletek azzal kapcsolatban, hogy miről szeretnétek még olvasni a blogon “lifestyle” kategóriában, akkor azokat is várom. :)

may8.3

XX

Follow:

12 Comments

 1. 2015. May 10. Sunday / 11:35

  Egy ideje én is próbálkozom egészségesen étkezni, bár ez nem olyan egyszerű, mert szinte egyáltalán nem szeretem a zöldségeket. Legutoljára egy smoothie-t próbáltam ki, és azt hiszem, valahogyan ezt is elkészítem, kicsit átalakítva. Szerintem nagyon jó ötlet, hogy ezentúl az életmódoddal kapcsolatban is fogsz írni, ez még személyesebbé és élvezhetőbbé teszi a blogodat. :)
  xx, Flóra
  http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

  • 2015. May 10. Sunday / 16:48

   köszi Flóra! :)

 2. Nelly
  2015. May 10. Sunday / 21:12

  yummie! that looks really awesome, I must try it!!

  Nelly x

  • 2015. May 10. Sunday / 21:55

   you should, it tastes great! :)

  • 2015. May 11. Monday / 16:29

   it is! ;) :) x

 3. 2015. May 11. Monday / 05:03

  It looks delicious! Thank you so much for sharing, and warm greetings from Montreal, Canada. :)

  • 2015. May 11. Monday / 16:29

   thanks Linda, you’re really kind. :) kisses!

 4. Gabrielle
  2015. May 11. Monday / 14:43

  This looks really delicious, although no matter how hard I try, I can’t get myself to find the pineapple appealing! Strangely though.. I enjoy it on my pizza!! haha.

  Have a lovely week! :)

  aglassofice.com

  • 2015. May 11. Monday / 16:28

   ohh really? why? :(
   have a lovely week! x

 5. YYY
  2015. May 12. Tuesday / 19:54

  yum yum! looks awesome :P <3

  • 2015. May 12. Tuesday / 20:04

   try it, it tastes delicious! x