3 Outfits With High Waisted Shorts | VIDEO


It’s not surprising that high waisted shorts are basic items this summer too, they can’t go out of style. I love them because they can be worn in many ways, and they are pretty practical. I got a pair of black shorts from Trendsgal a few weeks ago and I’m obsessed with it! It goes with anything as it’s a simple item yet it looks really good. I decided to make a short video where I show you three different outfits with the shorts.

The first outfit is a printed kimono (Sheinside) + sheer blouse (thrifted) combo with H&M slip-on sandals. It has a festival-feeling and it’s absolutely summery.
The second look is a bit more elegant, I’m wearing my favorite beaded blouse which I bought in London two years ago at Topshop. I got on my chunky Vagabond sandals and a grey Mohito backpack.
And the last look is sportier because of the Vagabond sneakers, and it might not be that summer-feeling as I’m wearing a long sleeve shirt (FrontRowShop). I accessorized my outfit with a white Daughter of Jón bag and a pair of ZeroUV sunglasses.

I hope you like the video (watch it in HD!), let me know what you think! xx

***

Nem meglepő, hogy a magasderekú shortok idén nyáron is alapdarabnak számítanak, szerintem még egy ideig nem mennek ki a divatból. Én személy szerint nagyon szeretem őket, mert rengetegféleképpen hordhatóak, és praktikusak. A Trendsgal-tól kaptam egy fekete shortot pár hete, és egyszerűen imádom! Gyakorlatilag minden felsőmmel hordható, hiszen egyszerű darab, és jól is néz ki. Csináltam egy rövid videót, amiben három különböző outfithez viselem.

Az első szett egy mintás kimonó (Sheinside) + egy áttetsző blúz (turis) párosa, amit a H&M-es papucsommal vettem fel. Egy kicsit fesztválos-hangulatú lett a végeredmény, és persze abszolút nyárias.
A második outfit kicsit elegánsabb, a kedvenc gyöngyös blúzommal viseltem a shortot. Ezt a felsőt még két éve vettem Londonban a Topshopban, nagyon szeretem. A Vagabond szandálommal és egy szürke Mohito hátizsákkal egészítettem ki az outfitet.
A harmadik szett pedig a Vagabond tornacipő miatt sportosabb, és talán kevésbé nyárias, mert egy hosszú ujjú felsővel (FrontRowShop) vettem fel. Kiegészítőként a fehér Daughter of Jón táskámat és egy ZeroUV napszemüveget választottam.

Remélem, tetszik nektek a videó (HD-ben nézzétek!), kíváncsi vagyok a véleményetekre! xx

Follow:

4 Comments

 1. Nelli
  2015. June 5. Friday / 15:46

  Nagyon jó lett! :) Szerintem többször is lehetnének ilyesmi videók :)

  • 2015. June 6. Saturday / 19:19

   köszi Nelli! lesznek ;)

  • 2015. June 11. Thursday / 22:36

   I’ll check out yours! :)