Holiday Wishlist

summer wishlist iemmafashion

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

This is my holiday wishlist for this summer! As you can see I’m pretty obsessed with printed items and pink & blue & darker green shades. This list contains all the summer essentials for travelling to the beach, even if you’re planning to spend the vacation at the Bahamas (then good for you, haha) or at a lakeside (e.g. Balaton, the most popular destination for Hungarians) these items are key pieces. A nice swimwear which looks awesome on you (have you seen my article about bikinis? check it out here), and some easy summer clothes such as a dress, tank tops and T-shirts, and shorts. A good backpack is also important, I’m in love with this pink one. A pair of slippers / slip-on sandals are not only good for the beach but they are also fashionable on the streets, and of course flat sandals are always a perfect choice. Then pack your sunglasses and a hat to protect your face from the sunshine and you’re vacation-ready!

I wanted to say a few words about the giveaway which ended yesterday (you can check out the winners on my Facebook page!). It was amazing to read all your emails, it might sound a bit cheesy but they really melted my heart and made my day(s)! I was happy to see that a lot of people had applied for the giveaway, more than ever. I’m sorry that I couldn’t respond to every email, however I hope everyone reads this post so I can tell you guys how thankful I am! And I wish I could have given away more than just 5 prizes, but maybe next time! xx

***

Ez az én nyaralós kívánságlistám! Mint azt láthatjátok, mostanában leginkább a mintás darabokért vagyok oda, és a rózsaszín & kék & sötét zöldes árnyalatokért. Összegyűjtöttem azokat az alapdarabokat, amik a vízpartra utazáshoz kellenek, attól függetlenül, hogy az ember a Bahamákra készül (mázlista!), vagy épp a Balatonra. A legfontosabb egy csinos fürdőruha, ami tökéletesen áll (olvassátok el a múltkori bikinis bejegyzésemet itt!), néhány könnyed nyári ruha, póló és short, és egy klassz hátizsák is elengedhetetlen az úthoz. A papucsok nem csak a tengerpartra valóak, hisz az utcán is hordhatod őket, és persze a lapos talpú szandállal sosem lőhetsz mellé. A napsugarak ellen pedig a napszemüveg és a kalap szintén fontos része a listának. :)

Szerettem volna néhány szót mondani még a nyereményjátékról (a nyerteseket a Facebook oldalamon találjátok!). Fantasztikus érzés volt olvasni az email-eket, lehet, hogy kicsit nyálasan hangzik, de tényleg nagyon meghatódtam rajtuk, és feldobták a napjaimat! Annyira örültem, amikor láttam, mennyien jelentkeztetek, eddig ez volt a legnépszerűbb blogos nyereményjátékom. Sajnos nem tudtam minden email-re egyenként válaszolni, úgyhogy remélem, mindegyikőtök olvassa most ezeket a sorokat. Nagyon köszönöm a kedves szavakat, és legszívesebben mindenkinek küldenék nyereményt, haha! xx

Follow:

10 Comments

 1. 2015. June 30. Tuesday / 01:43

  lovely wishlist! :)

  kisses,
  Flor.

  • 2015. June 30. Tuesday / 19:59

   thanks Flor! x

  • 2015. June 30. Tuesday / 20:00

   thanks dear! ahh it’s such a beautiful color shade! x

  • 2015. June 30. Tuesday / 19:59

   :(( majd legközelebb! ;)

 2. 2015. June 30. Tuesday / 21:26

  So comfy, so young, so free! Azt kell hogy mondjam, alapvetően nem egy stílusban mozgunk, de az a fürdőruha… Minden álmom egy kicsit retro, pánt nélküli egyrészes!
  xx, Flóra
  http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

  • 2015. July 1. Wednesday / 23:38

   annyira jól néz ki! bár nem tudom, mennyire lehet praktikus pánt nélkül… :/ x

  • 2015. July 3. Friday / 18:01

   those are so cool! :)