About My NUBU Internship

july3.1
Those who follow me on Instagram probably have noticed that I had posted some photos with the hashtag #internship. I was an intern at NUBU, one of the most popular Hungarian high fashion brands. I loved it though I always got home really exhausted after every workday but it was worth it. I think being an intern in the fashion industry is a great way to learn, experience and get to know new people. I’m really happy that I had this opportunity!

Spending 2 weeks at NUBU had an effect on my style too, of course I wouldn’t say it has changed my clothing routine but I feel like I’m more open to less colorful, black-ish grey-ish looks too. Obviously this doesn’t mean that from now on I’m only going to wear black, haha, that would be crazy. :) However when I was picking an outfit for today’s shoot I was consciously (or unconsciously?) looking for darker shades.

Yesterday my mom bought these pants (for herself, yet this didn’t stop me from borrowing it immediately) which remind me of bike shorts or football player shorts made from silk. When I first saw them I thought they would look ridiculous on me but I was pretty surprised when I recognized how cool they actually were. Also, they are really practical if you can’t wear short shorts (or you don’t want to, e.g. I hate sitting on the subway in shorts) but the weather is hot. I got on a basic grey T-shirt, I love how comfortable it is!
Talking about comfort, my shoes don’t look comfy at all… But they are, actually! I couldn’t believe my feet when I first put them on. Okay, they are not as good as a pair of slippers or sneakers but they are still nice to walk in. xx

***

Akik követnek Instagramon talán észrevették, hogy az utóbbi időben több képet is posztoltam #internship hashtaggel. Ennek az az oka, hogy a NUBU-nál dolgoztam gyakornokként. Nagyon élveztem a munkát, bár rettentő fáradtan estem haza minden nap, de megérte. Szerintem a gyakornoki munka igazán hasznos dolog a divatszakmában, hiszen nem csak szuper lehetőség a tanulásra és tapasztalatszerzésre, de emellett rengeteg új embert ismerhetek meg.

Ez a két hét, amit a NUBU-nál töltöttem, hatással volt kicsit a stílusomra is. Persze nem változtatta meg gyökeresen az öltözködésemet, de például a fekete/szürke outfiteket sokkal izgalmasabbnak találom, mint ezelőtt. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mostantól csak feketét fogok hordani, haha, az biztosan nem menne. :) Viszont amikor a mai fotózáshoz válogattam ki az outfitemet, tudatosan (vagy nem?) sötétebb darabokat vettem a kezembe.

Ezt a nadrágot tegnap vette anyukám (magának, de ez nem akadályoz meg engem abban, hogy egyből kölcsön is kérjem), szerintem van egy kis biciklis nadrág / focista nadrág beütése, csak épp selyemből készült. Amikor elsőre megláttam, azt gondoltam, bénán fog kinézni felvéve, de kellemesen csalódtam, amikor felpróbáltam. Ráadásul nagyon praktikus darab, ha nem jelenhetsz meg túl rövid nadrágban (vagy csak nem szeretnél, pl én személy szerint utálok a metrón shortban ülni), de ugyanakkor 30 fok van, tökéletes választás. Én egy szürke basic pólóval vettem fel, nagyon kényelmes!
Ha már a kényelemről beszélünk, a cipőm egyáltalán nem úgy fest, mint amit öröm hordani… Pedig valójában egész kellemes! Alig hittem a lábamnak, amikor először felvettem. Oké, azért nem annyira jó benne járni, mint papucsban vagy tornacipőben, de nem panaszkodhatom, volt már rosszabb is. xx

july3.2
july3.3
july3.4
july3.5
july3.6

T-shirt and pants: H&M / sandals: Choies* / sunglasses: ZeroUV* / watch: Daniel Wellington* /
necklaces: mandra.hu / shopper: NUBU

Shop similar here:

Follow:

12 Comments

 1. 2015. July 4. Saturday / 19:53

  Imádom a NUBU-t kár hogy én debreceni vagyok és nem tudok magyar tervezőkhöz/újságokhoz menni. :( Amúgy ez az outfit poszt nagy el lett találva!
  Petra xx
  http://www.98suniverse.weebly.com

  • 2015. July 4. Saturday / 23:03

   köszönöm! :)

  • 2015. July 7. Tuesday / 21:57

   thanks! xx

  • 2015. July 9. Thursday / 23:31

   thank you!! :)

  • 2015. July 12. Sunday / 18:12

   thank you Kinga! x

 2. 2015. July 10. Friday / 12:33

  love the cute post!
  check out my blog + follow back?

  xo,
  Jess | wildvagabondss.blogspot.com

  • 2015. July 12. Sunday / 18:13

   thanks Jess! I’ll check it out xx

  • 2015. July 23. Thursday / 13:58

   thanks love! :)