Grado

aug24.1

I’ve spent some days in Grado, a lovely place in the northern part of Italy. It was a great holiday, I loved the beach and the city center too. We took some outfit photos in the old town while walking to the beach, I was wearing a simple summer-look.

This crop top is such a gorgeous piece, sadly summer is almost over so I won’t have much opportunity to wear it again soon… I paired it with ripped denim shorts and silver slippers. I took my Fashion Week Budapest bag with myself, I often use it because it’s so practical!

I usually wear high waisted bikinis but about a week ago I received a beautiful floral printed bikini from Choies, I’m absolutely in love with it though it’s low waisted. xx

***

Néhány napot Olaszország északi felén, Grado-ban töltöttem. Szuper nyaralás volt, nagyon tetszett a tengerpart és a város maga is. Fotóztunk néhány outfit képet a belvárosban miközben a strandra sétáltunk, egy egyszerű, lenge nyári outfitet viseltem.

Szerintem csodás ez a crop top, kár, hogy mindjárt vége a nyárnak, így nem sok alkalmam lesz hordani a közeljövőben… Szakadt farmershorttal vettem fel és ezüst papuccsal, illetve a Fashion Week Budapest-es szatyromat is magammal vittem, mivel nagyon praktikus táska! 

Általában magasabb derekú fürdőruhákat hordok, de egy hete érkezett ez a gyönyörű virágmintás Choies bikini, amit imádok, attól függetlenül is, hogy az alsója nem magasderekú. xx

aug24.2 aug24.3 aug24.4 aug24.5 aug24.6 aug24.7 aug24.8 aug24.9 aug24.10

crop top: SheIn* / shorts: Style Moi* / shoes: H&M / sunnies: ZeroUV* / choker: Primark / bikini: Choies*

Follow:

6 Comments

 1. 2015. August 24. Monday / 22:35

  Imádom Olaszországot, bár kicsi voltam, amikor utoljára ott nyaraltunk. A crop topod pedig csodás, és szerintem megtalálod a módját, hogy ősszel is viselni tudd. (P.S.: köszönöm a shotoutot IG-n!)
  xx, Flora
  http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

  • 2015. August 26. Wednesday / 21:09

   köszi Flóra! és nincsmit:)

  • 2015. August 26. Wednesday / 21:09

   it’s a wonderful country! :) x

 2. 2015. August 24. Monday / 23:47

  You can really rock that casual crop top and jeans look

  xoxo,
  petitemaisonoffashion.blogspot.com

  • 2015. August 26. Wednesday / 21:09

   thanks!! :))