The Denim Romper

aug19.1

Rompers are probably the most practical items – they are comfortable yet very chic. You can wear them at festivals (e.g. I wore this romper at Sziget Festival once), on casual days, at the cinema, or in a summer party so basically anytime. This denim piece is one of my favorite clothing items lately, I bought it at Springfield, it was a bargain.
Scarves are also pretty practical, I love playing with them because there are so many opportunities. You can wear a scarf normally around your neck but you can also wear it as a top or a skirt, you can create a dress or even a kimono with a simple trick. Like I did this time, knot the scarf’s edges and your kimono is ready!

You may remember this scarf, I have made 3 posts about how to combine it with different outfits, it was published in February (if you haven’t seen it you can check it out here). xx

***

A romperek (overallok) a lehető legpraktikusabb ruhadarabok – nem elég, hogy kényelmesek, de emellett csinosak is. Fesztiválokra kiváló választás (a Szigeten egyik nap én is ebben mentem), de egy átlagos hétköznapra is jó. Ez a farmer romper az egyik kedvenc ruhadarabom mostanában, a Springfield-ben vettem a leárazáson.
A sálakat is a praktikus ruhák közé sorolom, millió lehetőséget rejtenek. Viselheted simán a nyakad köré tekerve, de felsőként, szoknyaként vagy épp ruhaként is megállja a helyét, sőt, akár kimonó is egyszerűen “készíthető” belőle. Én úgy oldottam meg, hogy a csücskeit összekötöttem, és kész is volt a kimonó!

Talán emlékeztek még erre a sálra, februárban 3 poszt is készült róla, amelyekben bemutattam, hányféleképpen lehet kombinálni különböző outfitekkel (ha nem láttátok, itt tudjátok visszanézni). xx

 aug19.2
aug19.3
aug19.4aug19.5
aug19.6

romper: Springfield / scarf: Dress In Print* / sandals: Just For 5 Pounds* / choker: Choies* / sunnies: ZeroUV*

 

Follow:

8 Comments

 1. 2015. August 21. Friday / 09:24

  Hihetetlen, hogy hányféleképpen lehet viselni ezt a csodás kendőt. És érdekes, hogy a nőies mintáját farmerrel és hologramos szandállal párosítottad, de kétségkívül nagyon Emmás és egyedi.
  xx, Flóra
  http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

  • 2015. August 22. Saturday / 08:38

   koszi Flora! x

 2. 2015. August 21. Friday / 09:52

  Deine Schuhe *-* Die gefallen mir meega gut :))
  Und dein Jumpsuit auch c: Du hast ein Händchen für schöne Outfits…

  • 2015. August 22. Saturday / 08:38

   <3

 3. 2015. August 21. Friday / 10:59

  Gorgeous outfit, I love how you have styled the romper

  Jenn | Jennifer Jayne

  • 2015. August 22. Saturday / 08:37

   thanks Jenn!! x

  • 2015. August 22. Saturday / 08:37

   yeah I agree!:)