Faces & Feelings

oct17.1

These days I’m feeling super inspired and motivated because good things are happening to me. Of course I could cry over the fact that it’s school-time and I have to study physics and biology and things I don’t really care about and it’s getting colder and darker day by day… But why should I be complaining?

First of all, I’m grateful to be one of the Top 5 Hungarian Fashion Bloggers according to Cosmopolitan. Also, a few days ago I found out that I got into the Top 3 Junior Bloggers in another blogger competition which is organized by Joy and F&F. I’ll tell you more about it in my next outfit post which is going to be a special one. So eventually I have success with the blog and it makes me more motivated!

The reason I can handle school and not be stressed about it is that I’m 100% sure about my goals. I know what I want to do and I’m doing things to be able to achieve it. Although I’m not graduating this year (only in 2017) I find it important to start preparing for the future, the college applications and everything. Right now I’m attending two design courses: a textile course in Budapest and an online fashion education program. I enjoy them pretty much! And I’m inspired by so many things, I see beautiful art every day and it’s just amazing.

Anyway, let’s get back to the point: the outfit. I combined two different prints and textures: a flower printed velvet vintage top with a mini skirt which has faces on it (how cool is it?!). I got on a pink lapel coat and my all-time favorite boots to complete the look. xx

***

Mostanában nagyon motiváltnak és inspiráltnak érzem magam, hisz annyi klassz dolog történik velem. Persze siránkozhatnék, hogy iskola van, fizikát, biológiát és egyéb olyan dolgokat kell tanulnom, amikhez semmi közöm, és napról-napra hidegebb az időjárás, és persze egyre hamarabb sötétedik… De minek panaszkodni?

Először is hihetetlenül hálás vagyok, hogy ott lehetek a Top 5 magyar divatblogger között a Cosmopolitan versenyén. Emellett néhány napja tudtam meg, hogy bekerültem a Joy és az F&F közös pályázatán a Top 3 junior (18 év alatti) blogger közé! Erről a következő bejegyzésemben fogok még mesélni, ami egy különleges outfit poszt lesz.
Szóval a bloggal sikerélményeim vannak, és ez nagyon motiváló!

Az iskola miatt egyáltalán nem stresszelek, és ennek az az oka, hogy tudom, mik a céljaim. Tudom, mit szeretnék csinálni, és teszek is azért, hogy sikerüljön. Igaz, nem idén érettségizem, csak jövőre (2017-ben), tehát még van időm addig, ettől függetlenül én hiszem, hogy annál jobb, minél hamarabb elkezdek készülni a felvételire és társaira. Jelenleg két design tanfolyamra is járok: egy textiles kurzusra Budapesen, és most kezdtem egy online tanfolyamot, ami szintén a divattal kapcsolatos. Nagyon élvezem mindkettőt, és rengeteget inspirálódom!

Na de térjünk rá a lényegre: az outfitre. Két teljesen különböző mintát és textúrát párosítottam: egy vintage virágos bársony felsőt egy arcmintás miniszoknyával vettem fel (mennyire király már ez a szoknya?!). Rózsaszín kabáttal és a szokásos kedvenc csizmámmal egészítettem ki a szettet. Nagyon tetszik, hogy teljesen más a ruhadarabok stílusa, szeretek így összeválogatni outfiteket. :) xx

oct17.2oct17.3oct17.4oct17.5oct17.6top: Dustbin Vintage* / skirt: SheIn* / boots: Blackfive* / coat: SheIn* / necklace: mandra.hu / choker: Primark

Follow:

12 Comments

 1. 2015. October 17. Saturday / 22:23

  először is hadd gratuláljak! :) te vagy a blogger példaképem, a legmotiválóbb személy, akit ismerek. (illetve nem ismerek, csak 5 éve minden nap látok a képernyőmön) mindig biztos voltam benne, hogy egy nap még nagyon híres leszel, és az a nap kezd eljönni, illetve máris nagyon ismert vagy! sok sikert kívánok neked a továbbiakban is ;)
  én még csak a szárnyaimat próbálgatom a blogger világban, teljesen tanácstalan vagyok a felől, hogyan kellene elindulni az Emma-pályán. szerencsés vagy, hogy ilyen sokan olvassák a blogod – népszerűtlennek lenni szomorú (én már csak tudom)! :(
  xx Flóra
  http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

  • 2015. October 18. Sunday / 10:55

   jaj drága Flóra, ez nagyon aranyos tőled! :) köszönöm!
   nem vagy népszerűtlen, sőt! szerintem már most sokkal előrébb tartasz, mint én a te korodban…
   nekem sincs azért hatalmas olvasótáborom, de ha ez segít, megosztom a blogodat a Facebook oldalamon! ;) puszi!

 2. Eva
  2015. October 18. Sunday / 13:09

  Gorgeous outfit, I love it!

  The Rococo Style

  • 2015. October 18. Sunday / 18:50

   thanks Eva! x

 3. 2015. October 18. Sunday / 13:29

  Hasonló kabátot néztem a New Yorkerben most arra gyűjtök :D egyébként gratulálok a versenyhez! Benne lesz a top 3 a joy-ban ugye? Az online tanfolyamnak mi a neve?
  Petra xxxx http://www.98suniverse.weebly.com

  • 2015. October 18. Sunday / 18:50

   köszi! :) nem tudom, benne lesz-e…
   írok Instagram-on direct message-t! :*

  • 2015. October 18. Sunday / 18:49

   köszönöm!! :)

  • 2015. October 18. Sunday / 21:31

   thank you Izzy!! xx

 4. Vera
  2015. October 18. Sunday / 22:03

  The whole outfit is so on point!!!

  • 2015. October 19. Monday / 18:15

   thank you Vera!! xx