The Two Sides Of My Style | Joy x F&F Blogger Competition

oct18.1As I’ve mentioned earlier I’m competing to win the ‘Junior Fashion Blogger Of The Year’ award in the Joy Magazin x F&F blogger competition. I got into the Top 3 where our first task is to put together a full F&F look and shoot some photos of it. I went to the F&F showroom on Wednesday to pick my look and this is the final result.

I wanted to choose something that is totally me. As I’m a teenager my style is in a changing process and it’s very diverse. I created this blog to document how I’m developing my personal style and how I’m trying to find myself with the help of fashion.

Why I chose this outfit is that I think it’s versatile and a total mix&match. I paired absolutely different styles and textures to create something unusual. The top part is more ladylike and effortlessly chic with the lace blouse and the fur stole. I also chose a small bag which is a perfect piece for a theatre night. The dark emerald green pants were the first piece I picked in the showroom, I was 100% sure about them. They are comfortable and they give a little color to the look. And then comes my favorite part of the outfit: the shoes. These colorful, shiny sneakers are absolutely like a pair of life sized Barbie shoes, right?!

With this outfit I wanted to show the two sides of my style: the girly, chic and elegant me, who wears fur and lace and is a bit obsessed with sophisticated things and the inner glam-child who is mesmerized by anything that glitters and totally goes for crazy items that people would stare at and think ‘what the hell is she wearing?’. xx

***

Ahogyan már korábban említettem, versenyben vagyok az “Év Junior Divatbloggere” címért a Joy Magazin és az F&F közös játékán. Bekerültem a Top 3-ba, amivel feladat is járt: össze kellett válogatnom egy teljes F&F outfitet, és bemutatni a blogon.

Mindenképpen olyan szettet szerettem volna összerakni, ami leginkább én vagyok. Tinédzserként rám is jellemző, hogy a stílusom a változó korszakában van, és nagyon sokoldalú. A blogomat is (részben) azért hoztam létre, hogy dokumentáljam ezt a változást az öltözködésemben, és hogy hogyan keresem önmagamat a divat segítségével.

Azért ezt az outfitet választottam, mert szerintem a mix&match pont ezt a sokoldalúságot tükrözi. Teljesen különböző stílusokat és textúrákat kevertem, hogy valami kicsit szokatlan végeredményt kapjak. A felső rész kifejezetten elegáns, nőies, kifinomult a csipkeblúz és a szőrme stóla miatt. A kis táska is ezt erősíti, szerintem tökéletes választás például színházba. A sötét smaragdzöld nadrág volt az első darab, amin megakadt a szemem az F&F showroom-ban, 100%-ig biztos voltam benne, hogy ez az egyik kulcsdarab az outfithez, elvégre kényelmes és egy kis színt visz az összeállításba. És végül a kedvencem: a cipő. Ez a színes, fényes tornacipő pontosan olyan, mintha egy életnagyságú Barbie lábbeli lenne, nem?!

Ezzel az outfittel a stílusom két oldalát szerettem volna megmutatni: a lányos, elegáns énemet, aki odáig van a csipkéért, a szőrméért és a kifinomult dolgokért, illetve a kicsit gyerekes Emmát, akit teljesen meg tud babonázni bármi, ami csillogó, és aki simán bevállal kicsit furább és vadabb ruhadarabokat is, amikre az emberek csak rácsodálkoznak, hogy “mégis mi az istent visel az a lány?”. xx

oct18.2
oct18.3oct18.4
oct18.5oct18.6
oct18.7oct18.8
oct18.9oct18.10

Follow:

12 Comments

 1. 2015. October 18. Sunday / 21:55

  na jó, fogadjunk hogy titokban nem is magadról írtál, hanem rólam, én is pont ilyen vagyok! :D
  annyira kreatív vagy, imádom ezt a szettet! a cipődről pedig továbbra is csak három hatalmas szívecske a véleményem ♥ (te jó ég, mihamarabb meg kell látogatnom az F&F-et)
  xx Flóra
  http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

  • 2015. October 19. Monday / 18:15

   köszi Flóra!! :))

  • 2015. October 19. Monday / 18:15

   yeah, he has the same black&white fur, haha :)

 2. 2015. October 19. Monday / 02:38

  Good luck with the competition! This outfit is so cool and unexpected, I love your shoes especially!

  istylelooks.blogspot.com

  • 2015. October 19. Monday / 18:15

   thank you so much!! x

 3. 2015. October 19. Monday / 12:55

  A cipő nekem nagyon nem illik a képbe. Egy fekete változatban passzolna, de így hihetetlenül szúrja a szememet. Maga az outfit szuper és nagyon tetszik, az utolsó kép irtó aranyos. :)

  • 2015. October 19. Monday / 18:16

   mindenkinek más az ízlése :) köszi! xx

  • 2015. October 21. Wednesday / 17:47

   haha, köszi Petra!! <3

  • 2015. October 21. Wednesday / 17:46

   thanks!!:)