#LudwigGoesPop | Also, Thoughts On Winning

nov22.1It’s been such a crazy week, I’m totally exhausted but enthusiastic. I’d spent my days with studying, drawing, designing and stuff like that. However the absolute highlight of my week (or, well, the month!) was this Tuesday when I won my first award with this blog! Guys, I am the Junior Fashion Blogger Of The Year!!! I’m so so happy, thank you so much for the team of Joy Magazine and F&F Hungary. On Tuesday night they have thrown a party in the city where they have announced the winners of the competition. I was in the ‘junior’ category (because I’m under 18) but I would like to grab the opportunity to congratulate to the other categories’ winners again: Fifty Pairs Of Shoes, Fashi0n Soul, The Sovereign, From Norah and Fashion Desire! They are amazing.

It feels like a lifetime since I had started this blog but it was only 5 years ago and I never would have believed that I could ever get this far with it. I’m so thankful to you, my readers, for your support and the millions of congratulations I received on Tuesday and the following days, it really melted my heart and made me realize it for the millionth time that it’s worth working so much on this blog.

Satuday was the other fun day of the week, I started the morning with a quick coffee and a little catching up with a great friend of mine, then I ran to the textile course at Corvin Art School (I love this course so much, it’s really useful). In the afternoon I visited the Ludwig Museum to enjoy the Ludwig Goes Pop exhibition which was truly amazing! I love pop-art! We took these outfit photos there, outside of the museum, apparently it’s clearly written on my face how cold and tired I was but nevermind, haha. Then I went to the Erkel Theatre with mom to see Tosca, the opera by Puccini, it was wonderful! I finished the day with a little party with my best friends so altogether it was just the perfect day. I changed outfits a couple of times that day, haha, but it was necessary because of the different types of occasions.

When visiting the museum I wore this gorgeous bubblegum pink knitted roll-neck sweater which I got from Beginning Boutique, I paired it with an eye printed skirt and a pair of boots. It’s a simple yet chic look and it’s actually very colorful compared to the other outfits I’ve been wearing lately. I’m not saying I’m going for black clothes only but you know, when the autumn/winter season comes we all start wearing darker and darker shades and if you’re walking on the streets you barely see any yellows, pinks, reds or strong, vibrant colors… That’s why I’m so obsessed with this sweater, it’s really eye catching and a perfect amount of color to add to your look. xx

***

Nagyon mozgalmas hetem volt, aminek köszönhetően alaposan elfáradtam, de a lelkesedésem nem hagyott alább, sőt. A napjaimat többnyire tanulással, rajzolással és tervezéssel töltöttem. A hét (vagy inkább a hónap) fénypontja azonban egyértelműen a kedd volt, amikor megkaptam életem első díját a blogért: én lettem az Év Junior Divatbloggere!!! Hihetetlenül boldog vagyok, köszönöm a Joy Magazinnak és az F&F-nek! Kedden volt a díjkiosztó, ahol kihirdették a nyerteseket. Én a “junior” (vagyis 18 év alattiak) kategóriában versenyeztem, de a többi díjazottnak is hatalmas gratuláció jár, hiszen fantasztikus bloggerek: Fifty Pairs Of Shoes, Fashi0n Soul, The Sovereign, From Norah és Fashion Desire! :)

Szinte örökkévalóságnak tűnik, de valójában 5 éve kezdtem bele ebbe a blogba, és akkor még nem is sejtettem, hogy egy nap majd ilyen sikereket érek el vele. Szeretném megköszönni Nektek, olvasóimnak a támogatást, és a milliónyi üzenetet és gratulációt, amit kedd óta kaptam tőletek, teljesen meghatódtam, tényleg. Ilyenkor érzi az ember, hogy van értelme annak, amit csinál, és most még az eddiginél is motiváltabbnak érzem magam.

A héten a másik szupernap a szombat volt, a reggelem egy kávézással és gyors helyzetjelentéssel indult egy barátnőmmel, akivel sajnos nem gyakran tudunk összefutni, utána pedig rohantam a Corvin Rajziskolába a textiles kurzusra (amit mellesleg imádok, nagyon hasznos!). Délután ellátogattam a Ludwig Múzeumba a Ludwig Goes Pop kiállításra (december végéig tart, szóval ha még nem voltatok, mindenképpen ajánlom!), én személy szerint nagy rajongója vagyok a pop-artnak, szóval természetesen imádtam. A múzeum előtt készítettünk gyorsan néhány outfit fotót, kérlek nézzétek el, hogy kissé meglátszik az arcomon a fáradtság, és a hideg szél… Este anyával az Erkel Színházban megnéztük a Tosca operát, csodás volt! Utána pedig még arra is maradt energiám, hogy a barátnőimmel összefussak a belvárosban, és kicsit bulizzunk, szóval mindent összesítve tökéletes nap volt. Igaz, legalább kétszer cseréltem outfitet a különböző napszakok és programok miatt, haha.

Délután a múzeumban ezt a rágógumi rózsaszín kötött pulcsit viseltem, amit a Beginning Boutique-tól kaptam, szemmintás szoknyával és csizmával párosítottam. A végeredmény egy kényelmes, mégis kicsit sikkesebb outfit lett, és az öltözködésemhez képest kifejezetten színes. Nem mondom, hogy általában csak feketében járok, de ilyenkor ősszel/télen az emberek hajlamosak egyre sötétebb és sötétebb árnyalatokat viselni magukon, alig lehet látni az utcán sárgát, rózsaszínt, pirosat, vagy más erősebb, vibrálóbb árnyalatokat… Ezért is tetszik nagyon ez a pulcsi, mivel kifejezetten szembetűnő a színe, és pont tökéletes akkor, ha kicsit fel szeretném dobni a szettemet. xx

nov22.2nov22.3nov22.4nov22.5nov22.6 nov22.7nov22.8sweater: Beginning Boutique* / skirt: FrontRowShop* / boots: H&M

Follow:

21 Comments

  • 2015. November 23. Monday / 00:16

   köszi Flóra!! x

 1. TR
  2015. November 22. Sunday / 23:22

  Lehetett fényképezni a múzeumban? :O

  • 2015. November 23. Monday / 00:15

   igen:)

 2. Shania
  2015. November 24. Tuesday / 04:11

  Ahh congrats! You are my fav blogger! That’s so great!

  • 2015. November 25. Wednesday / 21:36

   thank you Shania!! xx

 3. Hanga
  2015. November 24. Tuesday / 18:13

  Szia!

  Nagyon tetszik az összeállításod, de ez az összes szettedre igaz. Gratulálok a díjadhoz, megérdemelted. Szeretnék tőled egy rövidke interjút kérni, a lényeg, hogy válaszolj pár kérdésre. Persze online. Ha van kedved hozzá, küldd el az email címedet!
  Előre is köszönöm:
  Hanga

   • Hanga
    2015. November 30. Monday / 19:59

    Küldtem a kérdéseket :)

    • 2015. November 30. Monday / 22:17

     megkaptam! :) igyekszem minél hamarabb küldeni a válaszokat! x

 4. 2015. November 24. Tuesday / 19:50

  Igaz a fekete a kedvenc színem de ez a kis drága pasztelles árnyalat nagyon cuki. Egyébként gratulálok a versenyhez, én sajnos nem tudtam végül elmenni a díjátadóra. :(
  Petra xx http://98suniverse.weebly.com/

  • 2015. November 25. Wednesday / 21:24

   köszi Petra! igeen, hiányoltalak! :(

   • 2015. November 26. Thursday / 17:56

    Tudod, szülők… De majd jövőre ;D Ha lesz verseny, és megint meghívnak..:D

    • 2015. November 30. Monday / 10:38

     jaa értem :/ majd jövőre!! ;) xx

 5. 2015. November 25. Wednesday / 09:36

  Ga-roovy !

 6. 2015. November 27. Friday / 14:17

  Én itt a Ludwig múzeumban szerettem volna a culotte-os posztot befotózni, de nem engedték sajna! Szerencséd volt!
  Megnézem majd én is a kiállítást!

  • 2015. November 30. Monday / 10:37

   óó, de kár, miért nem engedték? :( xx

  • 2015. November 29. Sunday / 21:49

   thanks!! x

 7. 2015. November 29. Sunday / 22:39

  That light pink sweather is so nice :) I wanna it

  • 2015. November 30. Monday / 10:36

   thanks Dominika:)