Seventeen

nov5.1I got one year older again, my 17th birthday was yesterday and it was so fun! Although I had to go to school which is not so cool but my friends surprised me with cookies and I had only four lessons so it wasn’t that bad anyway. I know it’s kind of childish but I’m a little bit obsessed with my own birtday, haha. I’m always really looking forward to it and I love the feeling of stepping into a new age. I guess this will change as I get older but right now I’m waiting for my big 18th birthday. :) I don’t think 17 is a very special age, sweet 16 was awesome and 18 is going to be an important change in my life too. Anyway, my birthday was spent well and I’m still ahead of more celebration: tomorrow we’re going to a restaurant with my family and on Saturday I’m going out with my friends.

We took these photos yesterday, I was wearing a camel dress which has a similar color like the F&F culotte pants from this post. After shooting in those pants I started to like this color so I thought I should try on something similar. I found this dress on SheIn and they kindly offered it to me so obviously I was in! I think the small cuts are gorgeous on this dress, I love this kind of detailing! I paired it with a black and white fur coat, boots, a backpack and my new phone case which I got from my sister for my birthday. :)

Now I have to rush back to my duties, I have to learn a poem for my school literature lesson, write maths homework, do my homework for the textile course and I’m also planning to watch one episode of Downton Abbey (my newest addiction!) so I must hurry up, haha. Good night everyone! xx

***

Ismét egy évvel idősebb lettem, tegnap töltöttem be a 17-et. Szuper napom volt, bár suliba kellett mennem, viszont a barátaim megleptek sok-sok sütivel, és szerdánként csak négy órám van. Tudom, ez kicsit gyerekesen hangzik, de én imádom a saját szülinapomat, tényleg, már egy hónappal előtte elkezdem visszaszámolni a napokat. Szeretem az érzést, hogy betöltöttem egy új életkort, bár gondolom, ez nem mindig lesz ennyire pozitív élmény ahogy öregszem, de ettől függetlenül én már most várom a 18-at. :) A 17 szerintem nem olyan különleges, a “sweet 16” klassz volt, a 18 pedig egy fontos pont lesz az életemben. Na mindegy, azért remekül telt a szülinapom, és még nincs vége az ünneplésnek: holnap este a családommal étterembe megyünk, szombaton pedig a barátaimmal bulizok.

Ezeket a képeket tegnap csináltuk, egy teveszínű ruhát viseltem, aminek hasonló a színe, mint az F&F-es culotte nadrágnak ebből a bejegyzésből. Egészen megtetszett ez az árnyalat, ezért úgy döntöttem, kísérletezek még vele. A SheIn oldalán találtam rá erre a ruhára, és nagyon kedvesek voltak, egyből meg is kaptam tőlük! Szerintem nagyon szépek a kis kivágások rajta, imádom az ilyen apró részleteket. Fekete-fehér szőrme kabáttal, csizmával és egy hátizsákkal egészítettem ki az outfitet, illetve az új telefontokommal, amit a húgomtól kaptam a szülinapomra. :)

Azt hiszem, jobb lesz, ha most vissza is térek szépen a teendőimhez, ugyanis holnapra még meg kell tanulnom egy verset irodalomra, és megírnom a matek leckémet, emellett nem ártana a textiles kurzusra is befejezni a házimat, és ma még egy Downton Abbey epizód is be van tervezve estére (legújabb sorozat-függőségem)! Mindenkinek szép estét! xx

nov5.2 nov5.3nov5.4nov5.5nov5.6nov5.7nov5.8dress: SheIn* / coat: Choies* / boots: AlisonSman* / backpack: Primark / phone case: H&M

Follow:

11 Comments

 1. 2015. November 5. Thursday / 22:50

  Nagyon Boldog Szülinapot!

  • 2015. November 6. Friday / 22:42

   köszi Linda! x

 2. 2015. November 6. Friday / 01:43

  There is no such as thing as watching just ONE episode of Downtown Abbey! You’ll end up watching 3, or 4, or the entire season. lol. I just turned 17 in September, and you’re right. It’s not a vey important year. Your dress is super cute. I love it.

  http://www.indigoritual.com

  • 2015. November 6. Friday / 22:42

   I know, right?! haha I just keep watching it like ‘okay one more episode… and one more…’ :)
   thanks dear! xx

  • 2015. November 6. Friday / 22:43

   thank you!! x

  • 2015. November 8. Sunday / 17:24

   köszi Petra! x

  • 2015. November 9. Monday / 20:11

   thank you lovely!! x

 3. 2015. November 9. Monday / 15:05

  Emma@17 !