Vintage Chloé Pants

febr23.1

I love shopping vintage clothes because they are unique and outstanding. If you decide to go thrift shopping it’s great fun to look around, browse the supply and it’s such a fascinating feeling when you find something really really cool and stylish. In case you’re the lazy type of person who likes to shop online I recommend vintage webshops like We Are Cow. Although it’s not as cheap as a thrift shop/second hand shop but it’s easier because you don’t have to spend hours with chasing the good pieces, and they only offer good quality products. We Are Cow has many many gorgeous vintage items in their online store and most of them are designer pieces. (the dress in my latest outfit post is also a vintage item from them).

I can’t really afford new designer clothes so it was awesome when I found these vintage Chloé pants on We Are Cow‘s website! I’ve been looking for a pair of cigarette pants for a while and this is perfect. I combined it with some gorgeous F&F items from their new spring collection: I got on a pleated top with stripes, a white bag and high heeled sandals. Unfortunately it’s not spring yet (though it’s pretty close!) so the weather was still a bit chilly when we shot these pictures. I had to pick an outerwear too to complete the look so I chose this Alizé Couture neoprene jacket.

I’m very excited because the InStyle Style Award Gala is tomorrow! Unfortunately I can’t be there but I’m looking forward to see who the winners will be. :) xx

***

Szeretek vintage ruhákat vásárolni, mivel különlegesek és egyediek, és nem jönnek szembe velünk az utcán. Turkálóba járni jó mulatság, az ember órákat is el tud ott tölteni, és szó szerint végigtúrja a kínálatot. Annál felemelőbb érzés pedig nem is létezik, mint amikor egy tényleg jolly joker darab kerül a kezeink közé. Viszont sokan nem szeretnek turiban vásárolni, talán mert sajnálják rá az ezzel eltöltött időt. Erre is van megoldás, hiszen online is lehet vintage webshopokat találni, mint például a We Are Cow. Nekik rengeteg csodás ruhájuk van, ráadásul a nagy részük eredeti designer darab, bár tény, hogy nem olyan olcsó, mintha a Hádában vásárolna az ember. (a legutóbbi posztomban a fekete ruha is tőlük van egyébként)

Mivel nem engedhetem meg magamnak, hogy új designer ruhákat vegyek, nagyon örültem, amikor rábukkantam erre a vintage Chloé nadrágra a We Are Cow oldalán! Már egy ideje kerestem ilyen fazonú gatyát, és ez tényleg tökéletes. Az F&F tavaszi kollekciójából választottam néhány szép darabot hozzá: egy csíkos pliszírozott felsőt, egy fehér táskát, és fekete magassarkú szandált. Sajnos még nincs tavasz (bár már nem kell sokat várni!), és amikor fotóztuk ezeket a képeket, még elég hideg volt az idő, ezért döntöttem úgy, hogy felveszek egy fehér neoprén Alizé Couture dzsekit is a szetthez.

Nagyon izgatott vagyok a holnap miatt: az InStyle Style Award győzteseit este fogják kihirdetni! Sajnos én nem tudok ott lenni a díjátadón, de azért kíváncsian várom, kik nyernek. :) xx

febr23.2 febr23.3febr23.4 febr23.5febr23.6 febr23.7

top, bag, shoes: F&F* / pants: We Are Cow* (vintage Chloe) / jacket: ALIZÉ* / sunglasses: ZeroUV*

Follow:

14 Comments

  • 2016. February 26. Friday / 18:42

   thank you so much!! x

  • 2016. February 26. Friday / 18:39

   thank you! xx

 1. Gergő
  2016. February 26. Friday / 00:40

  Nagyon tiptop. Kár, hogy nincs a cipőről közeli kép, nem nagyon mondtam volna meg, hogy F&F.

  • 2016. February 26. Friday / 18:41

   köszi!

 2. Enikő
  2016. February 26. Friday / 14:54

  Nagyon tetszik az F&F-es magassarkú és az egész szett is!
  Kerestem a cipőt az F&F honlapján, de nem találom.
  Meg tudnád mondani, hogy hol vetted, és kapható -e még a boltokban?
  Előre is köszönöm!

  • 2016. February 26. Friday / 18:37

   köszi! én ezt pont az F&F showroom-ból hoztam el fotózásra, így nem tudom, hol lehet biztosan kapni… de én nagyobb Tesco-kban keresném, pl a Fogarasi úton :)

 3. 2016. February 28. Sunday / 19:27

  ilyen nadrágot keresek ezer éve, de nem nagyon találom meg a hozzám íllőt, ugyan így vagyok a boyfriend jeans-sel mázlis vagy hogy midkettő jól áll.
  http://90suniverse.weebly.com/
  Petra xx

  • 2016. March 2. Wednesday / 20:47

   én is sokáig kerestem, mire megtaláltam a tökéleteset :)

  • 2016. March 2. Wednesday / 20:47

   köszi, hogy elküldted!

   • M
    2016. March 7. Monday / 12:15

    Szivesen! Amugy nagyon jol all ez a szett ;)

    • 2016. March 7. Monday / 21:52

     köszi! :)