6 Years Of Blogging | Birthday Giveaway Starts Tomorrow!

6 years. Yeah, six. That’s quite a lot, right? I don’t want to talk about this for hours because I can easily get emotional and cheesy so I would like to sum up all my thoughts about this in a short form.

Blogging has been a huge adventure and I can never get bored of it. I receive so many encouraging messages from you guys and they always make my day – and also it motivates me to keep up the good work. I think it means something that I’m still doing this and never stopped  writing this blog (and I’m not planning to, haha, my goal is to keep doing it for as long as I can).
I am so happy that I’ve gained a lot of followers through the years and there are people who has been following me since the very beginning. Well, that’s crazy, they literally grew up with me (and the blog).

I would like to thank you guys for reading me with a huge giveaway! It will take 6 days and it starts tomorrow. I will announce a prize each day in the morning on my Instagram account (@emmaistvanffy) and there you can apply to win. You must follow me on Instagram to take part in this game, and write a comment below the pictures with your email address. All the other details will be under the posts. Every day in the evening I will announce the winner for that day’s prize so you gotta act fast!

I wish everyone a very nice day and don’t forget to check out my Instagram tomorrow morning! xx

***

6 év. Bizony, hat. Az elég sok, nem igaz? Nem szeretnék itt hosszan filozofálni az életről, meg hogy mennyire sok pozitív élményt szereztem már a blog miatt, mert elég könnyen elérzékenyülök. :)

A blogolás egy hatalmas kaland volt és lesz számomra, és egyszerűen nem tudok beleunni. Annyi kedves visszajelzést kapok tőletek, amik motiválnak, és annyira szeretem ezt csinálni, hogy még magam sem látom, meddig fog tartani ez a korszak – de az biztos, hogy jó sokáig.
Örülök, hogy ennyi követőt szereztem az évek során, és hogy olyanok is vannak köztük, akik már a kezdetektől fogva olvasnak, és ez tényleg nagyon durva. Voltaképpen velem és a bloggal együtt nőttek fel ők is.

Szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást egy hatalmas szülinapi nyereményjátékkal! Holnap kezdődik és hat napig fog tartani, hat nyereménnyel, és minden nap sorsolok nyertest. Eléggé gyors lesz az egész, szóval minden nap legyetek résen! Instagram-on fog futni, ehhez követnetek is kell engem (@emmaistvanffy néven találtok), minden reggel posztolok majd egy képet az aznapi nyereményről, és alá kell kommentet írnotok (az email címetek megadásával), hogy bekerüljetek a sorsolásba. Még aznap este mindig választok nyertest! Egyébként minden részlet ott lesz az aktuális poszt alatt, de ha bármi kérdésetek van, szóljatok!

Mindenkinek szép napot, és nézzetek fel Instagram-ra holnap reggel! xx

Follow:

6 Comments

 1. 2016. June 23. Thursday / 21:05

  Gratulálok Emma a sikereidhez, a bloghoz. Engem nagyon meglepett hogy máris hat éves lett az oldal, hiszen tisztán emlékszem az 5 éves posztra, olyan mintha alig egy hónapja lett volna.
  Petra xx http://90suniverse.weebly.com/

  • 2016. June 24. Friday / 17:45

   köszi Petra! hihetetlenül gyorsan eltelt egy év… xx

 2. 2016. June 24. Friday / 13:26

  Gratulálok! Boldog születésnapot kívánok a blogodnak! :)

  • 2016. June 24. Friday / 17:44

   köszi! puszi :)

 3. 2016. June 26. Sunday / 13:12

  congratulations on 6 years! you have achieved so many amazing things in this time

  xo Sarah
  Absolutely Sarah | Bloglovin

  • 2016. June 27. Monday / 11:01

   thanks Sarah! x