Noon

jun9.1For quite a long time I’ve had a plan that I wanted to shoot on a sports field… Well, finally we had a chance to take pictures on a basketball court but it was the worst timing you can imagine. At 12am on a hot summer day, we were literally boiling on the sun but it was worth it! I just love the final result, I think this location perfectly suits the outfit.

I was wearing a white denim dress which you might have seen on my Instagram earlier. I love this dress because it’s so comfortable, it’s not too short so I can wear it on a school day too. I combined it with Adidas sneakers to give some sporty vibe to the look and I also got on this jacket which has a little bit similar color as the ground of the pitch.

The 6th birthday of this blog is coming soon and I am planning a huuuuge giveaway to celebrate this amazing number! I mean, 6 years is a lot, if it was a kid she would start school now… This is quite creepy but it’s true, haha. xx

***

Már régóta szerettem volna fotózni egy sportpályán, és most végre összejött… Pont üresen találtuk ezt a kosárpályát, viszont nem mondom, hogy szuper élmény volt délben a tűző napon égni fél órán keresztül. Nem baj, megérte, mert nagyon tetszenek a képek, szerintem szuperül illik a helyszín az outfithez!

Egy fehér ruhát viseltem, amit talán Instagramon már láthattatok rajtam. Imádom, mert kényelmes, és elég hosszú is, szóval például iskolába is hordható. Adidas cipővel párosítottam, hogy kicsit sportosabb legyen az összhatás, és felkaptam hozzá egy laza dzsekit is, aminek olyasmi színe van, mint a kosárpálya talajának.

Hamarosan 6 éves lesz a blog, és egy haaaatalmas nyereményjátékot tervezek! El sem hiszem, 6 év rengeteg idő, gyakorlatilag ha a blogom egy kisgyerek lenne, most kezdené az általános iskolát… Oké, ez egy kicsit ijesztő, haha, de igaz! xx jun9.2jun9.4jun9.3 jun9.5jun9.6dress: Daisy Street* / sneakers: Adidas / sunglasses: ZeroUV* / jacket: Promod / watch: JORD*

 

Follow:

4 Comments

 1. Rachel Liwanag
  2016. June 10. Friday / 10:10

  Would love to shoot on a sports field too like a tennis court maybe haha Loooove the photos so much!

  http://www.stringofthoughts.com/

  • 2016. June 10. Friday / 17:02

   thank you dear!! :)

 2. 2016. June 10. Friday / 19:59

  Kifejezetten tetszik a sportpályás ötleted, örülök, hogy megtudtad valósítani.
  Pont tegnap keresgéltem egy sneakers után, nem tudod hogy ez kb. mennyibe kerülthetett?
  De viszont csodálom az elszántságodat a blogod iránt!
  Hihetetlet ez a 6 év! :)

  • 2016. June 11. Saturday / 11:02

   ez a húgomé, olyan 20-25ezer körül van, ha jól tudom :) nem olcsó, viszont baromi kényelmes!
   aranyos vagy, köszi! én is alig hiszem el, hogy így eltelt az a 6 év… xx