Monthly Update⎢April

IMG_7929 Hello hello everyone, hope you are doing great! I am pretty much in the middle of studying for my finals… which I hope I’ll pass with good grades, but this is not only what I’ve been doing lately. April was a very nice month this year, I got to do plenty of exciting things so in this post I’d like to summarise the past 30 days and highlight my coolest experiences.
It started with the Mercedes-Benz Fashion Week Budapest but I have already talked about that before (if you haven’t read it yet you can check out my post here).

Helló mindenki, remélem, nektek is szuperül telt ez a hónap! Én ugyan jelenleg az érettségire készülök, de azért nem csak a tanulásról szólt az április. Egészen mozgalmas hónap volt ez, úgyhogy most ebben a posztban összegezném, mik voltak a fénypontjai az elmúlt 30 napomnak.
A Mercedes-Benz Fashion Week Budapest-en voltam elsején, de erről már olvashattatok korábban a blogon (ebben a bejegyzésben).


szuli Then my sister turned 15 (oh gosh what an old lady haha), it was a lovely celebration!

Utána a húgom szülinapját ünnepeltük, most lett 15 éves. Hogy szalad az idő! :)


IMG_7482 Untitled I attended the 10th birthday of Marie Claire Hungary with Timi. It was a very fabulous event at a place called Hilda, we ate some great food and drank fancy champagne while watching a few videos of the past 10 years of Marie Claire. I love this magazine, actually I own about 20 issues of it because I really enjoy reading it.

Timivel ott voltunk a Marie Claire Magyarország 10. születésnapi buliján. Nagyon hangulatos esemény volt, a Hildában rendezték meg. Miközben finomabbnál finomabb falatokat eszegettünk és pezsgőztünk, végignéztünk néhány videót a magazin elmúlt 10 évéről. Én személy szerint nagyon szeretem a Marie Claire-t, legalább 20 száma megvan itthon.


Untitled felszab YHFC9654 I went to Felszabtér Art School a few times for 4 hour long drawing sessions. It was a great experience and I could learn a lot! Felszabtér is a great place if you’d like to start learning how to draw, or if you’re great but you’d like to get better at it. Learning how to draw does not only take two weeks, it’s a long process and I think it’s great if you have tutors how help you through this journey. What I love about this place is that you do not feel like you’re in a strict school system, and yet it’s organised well. The school is in Buda in a gorgeous flat from where the view is amazing – I love these kind of apartments.

Áprilisban jártam néhány rajzórára a Felszabtér Rajziskolába, ahol 4 órán keresztül ment a krokizás. Szuper élmény volt, és rengeteget tudtam gyakorolni és tanulni! A Felszabtér nagyon jó hely, ha készülsz a felvételire, vagy esetleg meg szeretnél tanulni rajzolni – de akkor is, ha csak hobbiból eljárnál alkotni. Rajztudást szerezni a nulláról hosszú folyamat, de megéri, és jó, ha ebben hozzáértő tanárok segítenek.  
Én azért szeretem ezt a helyet, mert nagyon jó hangulatban telnek az órák, és amellett, hogy nem olyan szigorú keretek közt folyik az oktatás, ettől függetlenül jól szervezett. Budán egy szépséges lakásban vannak az órák, imádom innen a kilátást!


IMG_8367 Untitled
Untitled becs hair replacement systems I travelled to Vienna where I spent two days. Even though the weather was not really great I could still see a lot of amazing places. I visited a few exhibitions at Albertina and Belvedere, I had a 10/10 Italian dinner at a local restaurant, I went shopping and I walked a looooot. Also I got lost in the subway a few times but eventually I could always manage to get to the place I was looking for.

Két napot töltöttem Bécsben, és bár az időjárás nem volt olyan kedvező, mégis rengeteg helyre eljutottam. Végignéztem néhány fantasztikus kiállítást az Albertinában és a Belvedere-ben, isteni vacsit ettem egy kis helyi olasz étteremben, vásárolgattam, és persze sétáltam egy csomót. Néha kicsit elvesztem a metróban, de végül valahogy mindig eljutottam oda, ahova terveztem.


ball dresses nzI attended a press event at Spíler Shanghai Secret Bar where we could try their new chef’s menu. I love Asian food and good coctails so it was definitely a fantastic event, haha. :)

A névnapomon pedig a Spíler Shanghai Secret Bar-ban voltam egy press eseményen, ahol végigkóstolhattuk az új chef menüjét. Mivel imádom az ázsiai ételeket és a finom koktélokat is, természetesen szuperül éreztem magam. :)

XX

Follow: