Finding The Perfect Basic Items

jun13

I have written about outstanding, bold clothes a lot however I do not often talk about the (probably) most important part of a wardrobe: the basics. Without the perfect, comfortable, high quality basic items you can’t really put together a cool statement look.

When choosing the perfect basic items you have to pay attention to a lot of things. Will it suit most of my clothes? Does it have a good material? Is it comfortable? And not just these obvious questions. It’s also important for example, that if you start sweating would it be visible on the clothes (it can be a problem with grey T-shirts especially).

I discovered NON+, a Hungarian brand lately and I really like their clothes from their recent collection. This black bodysuit and the pants are both from them, and they are jolly joker items. The bodysuit is very comfy and I love the low-back. The pants are also very relaxed and the length is perfect: not too long, not too short.

I have a lot of colourful, printed, unique, outstanding clothes which can be very easily combined with these simple black pieces. This time I wanted to show you how practical it is to just simply throw on a cool printed bomber jacket and get on a pair of super adorable pink sliders and you are ready to go! :) xx

***

Sokszor írtam már feltűnő, különleges, merész ruhadarabokról, ám valahogy a ruhatárunk talán legfontosabb részéről, az igazi, örök “basic” ruhákról nem gyakran ejtek szót. Ezek a kényelmes, jó minőségű, mindennel passzoló darabok elengedhetetlenek egy feltűnő outfit összeállításához.

Amikor alapdarabokat vásárol az ember, rengeteg dologra oda kell figyelnie. Illeni fog a ruháim nagy részéhez? Jó viselni ezt az anyagot? Kényelmes? És ezen kívül át kell gondolni más szempontokat is. Például mi van akkor, ha megizzadsz – vajon látszódni fog majd a ruhán? Ez szürke felsőknél különösen problémás.

A magyar NON+ márkát nemrég fedeztem fel, és szerintem nagyon klassz ruháik vannak. Ez a fekete body és a nadrág is tőlük van, és ezek abszolút jolly joker darabok. A body elképesztően kényelmes, és szerintem nagyon szép a hátán a kivágás (és pont annyira mély, hogy a melltartóm már nem látszik ki belőle). A nadrág pedig nagyon laza, és a hossza is pont jó: nem túl hosszú, és nem is túl rövid.

Rengeteg színes, mintás, egyedi, csillogós-villogós ruhám van, amiket ezekkel az alapdarabokkal szuperül lehet párosítani. Most azt szerettem volna megmutatni nektek, hogy mennyire könnyedén “összedobható” egy klassz outfit, ha megvan az alap. Csak felkaptam egy mintás bombert és egy szupercuki rózsaszín papucsot, és már kész is! :) xx

jun13 jun13 jun13 jun13 jun13 jun13

bodysuit and pants: NON+* / bomber: Monki / sliders: Pig Shoes* (Fenty x Puma) / watch: Daniel Wellington* / sunglasses: ZeroUV* / choker: Stradivarius

Follow:

4 Comments

 1. 2017. June 13. Tuesday / 22:55

  Lovely outfit! I definitely agree that there’s a lot to consider before adding a statement piece to an outfit. Great post. :)

  • 2017. June 22. Thursday / 20:57

   thank you Jennifer! :)

 2. 2017. June 27. Tuesday / 11:45

  You look gorgoeus in this outfit…A great outlook…

  • 2017. July 2. Sunday / 15:16

   thank you! x