Summer Beauty Favourites

This summer I have tried out a lot of new beauty products: skincare products, makeup, etc, and I’ve found some really really good ones which I believe you should hear about. :)

Idén nyáron nagyon sok új szépségápolási terméket teszteltem: arcápolókat, sminkeket, stb, és találtam néhány nagyon hasznosat, amiről azt hiszem, nektek is tudnotok kell. :)

MAKEUPbeauty favourites

I am a makeup obsessed so I always like to try new things and experiment. I use eyeliner almost every day so it’s basically my key to achieve the makeup look I desire. I have used hundreds of different eyeliners but this month’s favourites were definitely this MAC Rollerwheel Liquid Liner and the waterproof Solone Eyeliner Gel. Both are long lasting and very nice dark black and quite new to me. The MAC eyeliner has a very interesting applicator which kinda looks like a pizza cutter, haha. First it was a bit tricky for me to understand how it works but eventually I learnt it and it’s great! The Solone gel was also a challenge because I had never used a gel eyeliner before but I am practising!

On my eyes I’ve been using this Solone palette called ‘Flight of Fancy‘. It has exactly the perfect shades which I like to use on a casual day. Very basic and very practical!
Originally the Trend It Up eye shadow cream is for highlighting the eyes however I use it on my face as a highlighter now, it’s so sparkly!
On my lips I’ve been wearing this matte Solone lipstick in the ‘Raspberry Icing‘ shade pretty often. When I first applied it I was surprised because I felt like I found the perfect lipstick colour for me – and I still agree with that.

Teljesen sminkmániás lettem az utóbbi időben, mindent kipróbálok, mindennel kísérletezgetek. Mivel gyakorlatilag a napi rutinom részévé vált a tusvonal rajzolása, fontos számomra, hogy jó minőségű termékkel dolgozzak. Rengeteg tust kipróbáltam már, de ebben a hónapban a legújabb kedvenceim a MAC Rollerwheel Liquid Liner, illetve a vízálló Solone Eyeliner Gel. Mindkettő nagyon tartós, nagyon fekete, és újdonság számomra. A MAC tusnak rendkívül érdekes applikátora van, bár ez már a nevéből is sejthető volt. Egy kicsit olyan, mint egy mini pizzavágó, haha. Kellett egy kis idő, mire belejöttem a használatába, de így, hogy már kitapasztaltam, azt kell mondjam, hogy kifejezetten praktikus. A Solone zselés szemhéjtusa szintén új volt számomra abból a szempontból, hogy korábban ilyen géles állagú tussal még nem próbálkoztam. Ezzel is megbarátkoztam!

A szemhéjamra mostanában ezt a Solone ‘Flight of Fancy‘ palettát használom, aminek pont tökéletes színei vannak. Egy átlagos napon ilyesmi árnyalatokat szoktam választani.
Eredetileg a Trend It Up krémes állagú szemhéjfestéke a szemre való, de én highlighternek használom, és bevált! Ez látható a képen a kis tégelyben, aminek elfelejtettem levenni a tetejét a fotóhoz… Na mindegy.
A legújabb rúzs-kedvencem pedig egy Solone matt rúzs, ‘Raspberry Icing‘ árnyalatban. Amikor először felkentem, nem hittem el, hogy ennyire jól eltaláltam a színt: azt hiszem, ez a tökéletes árnyalat nekem.

SKINCAREbeauty favourites

I started using Estelle & Thild products a few months ago and I absolutely fell in love with them. They are a Swedish company who sent two little packages to me, containing many products which I have tried but these three are definitely my favourite ones. I use these on a daily basis, it’s part of my skincare routine. First I clean my face with the Biocleanse Micellar Cleansing Water which has a very interesting smell, I wouldn’t say I love it but it’s okay. Then I use the Radiance Micro Polish face scrub that I feel like I couldn’t live without. And finally I put on the Deep Cleansing Detox Mask for a few minutes and I am done!

Pár hónapja kezdtem el használni a svéd Estelle & Thild termékeit, és teljesen elégedett vagyok velük. Küldtek nekem két kis csomagot tele arcápolókkal és kézkrémekkel, és mindet ki is próbáltam, de ez a három vált be leginkább. Mára már a bőrápolási rutinom szerves részévé vált ez a három termék. Először meg szoktam tisztítani a bőrömet a Biocleanse Micellar Cleansing Water-rel, aminek egy picit furi az illata, annyira nem tetszik, de nem is rossz azért. Utána leradírozom az arcomat a Radiance Micro Polish termékkel, enélkül nem tudnék létezni, annyira megszoktam. Végül a Deep Cleansing Detox Mask-ot fenthagyom pár percig, majd lemosom, és kész is. 

NAILSbeauty favourites

I usually wear the shades of pink, red, gold or sometimes black on my nails and most of my nail polishes are from Kiko. They are really cheap (I bought these for 1 euro each!), long lasting and have a beautiful colour. There is this Glitter Metal one which is so long lasting that it’s been on my nails for almost two weeks (I am so lazy, haha) but you couldn’t tell by looking at my hands. I also really like the other two, one of them is a bright red/pink (shade 286) and the other is a very dark, almost black one (number 227). There is one nail polish that’s not Kiko, it’s from Isadora and it’s a stunning gold. It dries quickly and stays there for a long time, also the brush is very easy to use.

I hope you found some useful info in this post, let me know if you have any questions about these products or brands! xx

Általában a körmeimen a rózsaszín, a piros, vagy az arany árnyalatait viselem, illetve időnként feketét. A legtöbb körömlakkom Kiko-s, nem véletlenül, hiszen nagyon olcsó (ezeket a lakkokat 1 euróért vettem darabonként!), tartós, és gyönyörű színekben lehet kapni. Itt van ez a Glitter Metal körömlakk, ami egy csoda, gyakorlatilag két hete rajta van a körmeimen (ennyire lusta vagyok, haha), és csak most kezdem érezni, hogy ideje újralakkoznom, de egyébként alig látszik meg rajta az idő. A másik két Kiko lakk is szuper, az egyik egy élénk pirosas rózsaszínes árnyalat (286-os), a másik pedig egy sötétbordó, majnem fekete szín (227). Az egyetlen nem-Kiko lakk a képen, az egy arany Isadora termék, ami szintén gyönyörű, gyorsan szárad, sokáig tart, és az ecset nagyon könnyen használható.

Remélem, találtatok hasznos infókat a bejegyzésemben, és ha bármi kérdésetek van a termékekkel, vagy a márkákkal kapcsolatban, írjatok! xx

Follow: