Just The Way You Are

Untitled

Lately I’ve been thinking about how my body image has changed in the past 7-8 years. Before I started using the Internet or reading fashion magazines I was 100% confident with my look. Well, maybe I was even a bit too obsessed with how I looked haha. However after a while I had to face the fact that all the supermodels were so skinny and pretty, and their skin was perfect and their hair would always look nice… and I started to question myself and look for my imperfections.

Nowadays it’s really difficult to have strong self confidence and to love yourself because all you see is Gigi Hadid and her “perfect” body. Every brand uses over-photoshopped pictures for their lingerie/swimwear campaigns and you unintentionally compare yourself to the supermodels.

The message of the new Sloggi campaign is that everyone is beautiful and it’s all about being natural. Their new collection is lovely, it’s comfy and practical – you can check out the photos here. My favourite piece from the collection is this red bra, it’s incredibly comfortable! xx

***

Nemrég gondolkoztam el azon, hogy milyen érdekes, hogy amíg nem kezdtem el az internetet használni, vagy magazint olvasni, 100%-ig elégedett voltam magammal. Sőt, talán még túl sok is volt az önbizalmam, haha. Azonban ahogy egyre többször szembesültem azzal, hogy milyen vékonyak és csinosak a híres modellek, és milyen tökéletes a bőrük, és mindig szép a hajuk… én is elkezdtem hibákat keresni magamon.

A mai világban nagyon nehéz magabiztosnak maradni, és szeretni a külsőnket, mert még a csapból is Gigi Hadid folyik. Minden márka szétphotoshoppolt fotókkal reklámozza a fehérneműit, fürdőruháit, és akarva-akaratlanul is az ember ilyenkor a modellekhez hasonlítgatja magát.

A Sloggi legújabb kampánya éppen ezért a természetességről szól, arról, hogy mindenki úgy szép, ahogy van. Az egész fehérnemű kollekció nagyon kényelmes, praktikus, és a kampány üzenete szerintem nagyon fontos dolgot közvetít. Nem kell mindig annyira komolyan venni magunkat, és nem kell mindig a tökéletesre szerkesztgetett szupermodellek testére vágyni. A kampányfotók nekem nagyon tetszenek, itt meg tudjátok nézni őket. Az én kedvencem a kollekcióból ez a pirosas színű melltartó, rettentően kényelmes! xx

Untitled

Untitled

Untitledsponsored by Sloggi

Follow:

4 Comments

  • 2017. October 20. Friday / 20:56

   thanks Nat! x

 1. jessica
  2017. October 16. Monday / 20:34

  I can’t say this enough but the perfect body doesn’t exist and comparing yourself to others is so unhealthy. You are so beautiful and love reading your blog!! I would love for you to stop by and say hi!
  xo, Jessica || The Petite Diaries

  • 2017. October 20. Friday / 20:56

   thank you so much Jessica! x