Young Bloggers In Hungary

I’ve mentioned on my Tumblr that I’m going to write a post about some young Hungarian fashion bloggers. Many of you have asked me about local bloggers because everyone knows Festy, Cashmere In Style, Chaby, stb but not many beside them. So in this post I’ll show you some talented girls who are not the most famous bloggers in Hungary but they deserve to be it because they are doing an amazing job. Oh, and the order is not a rank or something like that, it’s totally random! :)
So thease are only a few of my favorite blogs, there are lot of also amazing sites too, so I think I’ll do a second post about this (maybe next month).

***

Már régebben említettem a Tumblr-ömön, hogy egy olyan posztra készülök, amiben bemutatok nektek néhány fiatal magyar divatbloggert. Többen is kérdeztétek már, hogy ismerek-e hazai bloggereket, mert Festy-n, Cashmere In Style-on, Chaby-n, stb kívül nem sokakról tudtok. Ebben a posztban azokról írok, akiket talán nem mindenki ismer, viszont szerintem ők is megérdemlik a helyüket a legjobbak között, mert zseniális blogokat vezetnek. Ja, és a sorrend nem rangsor, vagy ilyesmi, egyszerűen csak így jött ki. :)
Rajtuk kívül még rengeteget fel tudnék sorolni, ezért úgy döntöttem, hogy fogok csinálni egy második posztot is ilyen témában, következő hónapban.

1. R’s la mode
sept8.1

A 15 year-old girl, Réka from Miskolc, whose style is really cool, a bit vintage, a bit retro and feminine! I’m totally in love with her clothes.

Egy 15 éves lány, Réka, Miskolcról, akinek egyszerűen imádom a stílusát, kicsit vintage, kicsit retro, és nőies. Nagyon jó ruhái vannak!

 

2. Mes Memos
sept8.2

Nori is 16 and most of the time she wears skirts. She pairs her clothes with a really cool sense of style. :) I read her blog since long and I love it.

Nóri egy 16 éves lány, aki többnyire szoknyákat hord és elképesztően jó stílusérzékkel válogatja össze a ruháit. :) Az ő blogját már egy jó ideje olvasom, és nagyon szeretem.

 

3. Mademoiselle Reka
sept8.4

I love Réka’s photos! Her flower crowns are very pretty and I’m obsessed with her hair (love the color!). My favorite outfit of her (for the time being) is the mint dress with lace on the first picture! That one is amazing.

Imádom Réka képeit! A virágkoszorúi csodaszépek, és a haja is gyönyörű. Tőle (egyelőre) a kedvenc outfitem az első képen látható mentazöld ruha csipkével.


4. Floral Tributesept8.3

Fanni’s outfits are all totally Vogue-ish. I adore how she combines her clothes! Her sense of fashion is great.

Fanni outfitjei Vogue-ba illőek, nagyon jól tudja kombinálni a ruhadarabokat.


5. Pinterjuci
sept8.5

She follows my blog since long and she commented a lot so when she made a blog I was really happy for that because I know that Juci has an amazing style (her polyvore sets for my giveaways were one of the best). You can see it in her posts. By the way she can sew very well!

Juci már régóta követi és kommenteli a blogomat, úgyhogy amikor láttam, hogy ő is csinált egy saját oldalt, nagyon örültem, mert tudom, hogy nagyon jó a stílusa (a nyereményjátékaimra beküldött poylvore szettjeiből). Ráadásul nagyon ügyesen varr!


6. The Fashion Novel
sept8.6

Her writings are the best writings in the history of fashion blogging. I mean seriously, she is ironic and straightforward and (not least) her style is really awesome. She is a 19 year old student, and she doesn’t like pancakes. Big mistake but it’s forgiven because of her outfits.

Szerintem Kinga írásai a legjobbak a divatblogok történelmében. Ironikus és szókimondó, úgyhogy nagyon szórakoztató az ő blogját olvasni, ráadásul a stílusa is hibátlan. 19 éves egyetemista, és nem szereti a palacsintát. Nagy hiba, de megbocsájtható az outfitjei miatt.

 

7. Fashion is My Cure
sept8.7

Bianka is a travel- and fashionlover girl with a lot of amazing clothes. I started to read her site lately, and what caught me really was the professional photos and her unique style.

Bianka egy utazás- és divatimádó lány rengeteg gyönyörű ruhával. Nemrég kezdtem el olvasni az oldalát, ami abszolút megragadott benne azok a nagyon profi képek és az egyedi stílusa.

XX

Follow:

14 Comments

  • 2013. September 9. Monday / 21:13

   thanks! x

 1. 2013. September 9. Monday / 21:20

  Jaaj, köszönöm szépen, aranyos vagy! :) ^^

  • 2013. September 9. Monday / 21:21

   nincsmit! :)) <3

 2. 2013. September 9. Monday / 22:24

  Eddig csak Bianka blogját ismertem, megnéztem a többieket, szuperek, köszi a linkeket :-)

 3. 2013. September 10. Tuesday / 05:10

  I actually know a few of these blogs, but you introduced me to some new ones too! :)

  The Dragonfruit Diaries

 4. 2013. September 10. Tuesday / 05:57

  what a sweet post, i already follow some of you guys, but what a great thing to do. you are a sweetheart.

 5. 2013. September 10. Tuesday / 11:59

  I’ve read some of them! :)

  toinfinitynbeyond13.blogspot.hk

 6. 2013. September 10. Tuesday / 17:06

  I always love checking out bloggers, thanks for sharing! Will take a look at your blog :)

 7. 2013. September 10. Tuesday / 18:01

  Köszönöm Emma! <3

  • 2013. September 10. Tuesday / 19:55

   nincsmit!! :))

 8. 2013. September 21. Saturday / 18:35

  köszönöm Emma, drága vagy! xxx