Blogger Shopping Day 2014

The third Hungarian Blogger Shopping Day was on Saturday, at Arena Plaza. It was totally awesome, even if we were totally tired we had a lot of fun with Veve. At this event the Hungarian fashion bloggers (including me) sold their unnecessary clothes, so readers could buy them or just go there and talk to the bloggers. I’ve met many of you guys, it was a great feeling to speak to those who read (and like) my blog! :)
Hope you also had fun, and hope that this wasn’t the last BSD! Have a really nice day, and watch my video about the event! (sorry for my shaking hand, I was a bit nervous) xx

***

Szombaton az Aréna Plázában került megrendezésre a harmadik magyar Blogger Shopping Day. Fantasztikus volt, és ugyan jól elfáradtunk, nagyon jól szórakoztunk Vevével. Az eseménynek az a lényege, hogy a magyar bloggerek összegyűjtik a már nem használt ruháikat, és eladják őket. Így az olvasóknak lehetőségük nyílik megvásárolni azokat, illetve személyesen találkozni és beszélgetni kedvenc bloggereikkel. Rengeteg olvasómmal találkoztam, szuper volt! :)
Remélem, Ti is jól éreztétek magatokat, és azt is remélem, hogy nem ez volt az utolsó BSD! Mindenkinek szép napot (estét), és nézzétek meg a videót, amit az eseményről készítettem! (elnézést, kicsit remegett a kezem, izgultam) xx

Follow:

6 Comments

 1. 2014. May 20. Tuesday / 20:43

  ahj,de jó lehetett!sajnos nem tudtam elmenni,mert rengeteget kellett tanuljak,most indultak el a nagy dolgozat meg témazáró írások -_- remélem legközelebb…! :)

  • 2014. May 20. Tuesday / 21:24

   kár, hogy nem tudtál jönni:( xx

 2. Daniella
  2014. May 21. Wednesday / 02:43

  fab!!
  xx
  daniella
  simplybeautifulelegant.blogspot.com

  • 2014. May 21. Wednesday / 20:39

   thanks Daniella! x

 3. YYY
  2014. May 21. Wednesday / 20:40

  én ott voltam, és szupika volt!! még vásároltam is tőled (egy pólót) :)))
  nagyon cuki vagy élőben!! <3
  xoxox

  • 2014. May 21. Wednesday / 21:35

   örülök, hogy jól érezted magad! de aranyos vagy:)) xx