Happy 4th Blogoversary! + GIVEAWAY

So it has been 4 years since I started my fashion blog, iEmma Fashion. These 4 years were seriously amazing, my blog has been developed so much! I have changed a lot, my style has changed a lot and everything has changed around me but one thing is still the same: my goal. I’d like to work as a fashion designer in the future and nothing can stop me, haha. :)
In these blogging years there have been many ups and downs, many succesful projects and cool things, I’ve made a lot of new friends, met amazing people and attended awesome events.
I could write 8 pages of how much I love blogging and how amazing things have happened to me in the past years but I don’t want to make you guys bored.
Firstly, here is a cute candle for my blog’s birthday and a Snickers-cake which I bought at Coffeeshop Company this morning (of course I didn’t bake it, I’m not that good in the kitchen).

***

Szóval ma van 4 éve, hogy elkezdtem a divatblogomat, az iEmma Fashion-t. Ez a 4 év elképesztő volt, rengeteget fejlődött a blog! Én is vele változtam, a stílusom is sokban változott, és körülöttem is változtak a dolgok. Viszont egy valami megmaradt: a célom, hogy a jövőben ruhatervezőként dolgozhassak, és ebben semmi sem tud megállítani, haha. :)
A blogolós évek alatt eddig sok pozitív és negatív élmény is ért, rengeteg sikeres projektet vittem véghez, sok-sok új barátot szereztem és fantasztikus emberekkel találkoztam, ráadásul szuper eseményeken is részt vehettem.
Talán 8 oldalt is tele tudnék írni a gondolataimmal, és hogy mennyire szeretek blogolni és mennyi jó dolog történt velem az elmúlt években, de nem szeretnélek ezzel untatni titeket.
Viszont először is itt egy cuki gyertya a blogom szülinapja alkalmából, meg egy szelet Snickers-torta (amit természetesen nem én sütöttem, nem vagyok egy konyhatündér).

jun23.1
jun23.2

And then secondly the thing that is waaaay more interesting: a giveaway (and it’s international)! As it’s the 4th birthday of my blog, I’d like to make a huge giveaway where I’m going to announce not one, not two, but FOUR winners!
How to participate:
– Create a set on Polyvore / moodboard / put an outfit together / take a photo, that was inspired by my blog.
– Send it to my email address (emma@istvanffy.hu) and don’t forget to mention your full name!
Then I’ll post the photos on the blog’s Facebook page in an album. All you have to do is to collect ‘likes’ on your photo! The first three people who collect the most ‘likes’ will be the lucky winners of these three H&M prizes:

***

Másodszorra pedig egy sokkal érdekesebb dolog: egy nyereményjáték! Mivel ez a blog 4. szülinapja, egy hatalmas játékra készüljetek, ahol nem egy, nem is kettő, hanem NÉGY nyertest fogok hirdetni!
Mi a teendő, ha részt szeretnél venni:
– Állíts össze egy szettet Polyvore-on / csinálj moodboardot / outfitet / fotót, amit a blogom inspirált.
– Küldd el nekem email-ben (emma@istvanffy.hu címre), és ne felejtsd el megemlíteni a levélben a teljes nevedet!
Ezek után én kirakom a képeket a blog Facebook-os oldalára, ahol lájkokkal lehet szavazni a képekre. Az első 3 legtöbb lájkot gyűjtött fotó tulajdonosa nyeri az alábbi három H&M-es nyereményt (értelemszerűen az első helyezett kapja a képen 1-es számmal jelölt kis csomagot, a második a 2-est, a harmadik a 3-mast).

jun23.3

And the fourth prize, the main prize is a skirt which was sewn by me! As the other three will be ‘given by the audience’, I thought I should also choose my favorite set. So I’ll pick someone and the skirt will be hers!

***

És a negyedik nyeremény, a főnyeremény, egy általam varrt szoknya! Mivel a másik három a “közönség által kiosztott díj”, úgy gondoltam, legyen egy nyertes, akit én választok ki. Szóval az általam legjobbnak ítélt kép tulajdonosáé lesz a szoknya!
jun23.4

The giveaway will end on the 30th of June so hurry up! And good luck for everyone! xx

A játék június 30-ig tart, szóval siessetek! És sok szerencsét mindenkinek! xx

Follow:

17 Comments

 1. Réka
  2014. June 23. Monday / 21:53

  Istenem de jó! Imádom,ezt a szoknyát *-*

  • 2014. June 23. Monday / 22:20

   örülök, hogy tetszik! puszi!

  • 2014. June 23. Monday / 23:26

   thanks Jenny! x

 2. 2014. June 23. Monday / 23:32

  Atyaég Emma nem is tudtam,hogy négy éves a blogod!Ez azért már tényleg komoly szám! :) Szívből gratulálok!
  A szoknya pedig gyönyörű,nagyon ügyes vagy!

  • 2014. June 24. Tuesday / 12:39

   köszönöm Dóri! :) x

  • 2014. June 24. Tuesday / 12:38

   thank you :))

  • 2014. June 24. Tuesday / 12:38

   thanks love! x

  • 2014. June 24. Tuesday / 13:48

   thanks!! :)

  • 2014. June 26. Thursday / 14:09

   thanks so much, love! :)

 3. 2014. June 26. Thursday / 18:47

  Wow! 15 years old and your website is already 4 years ! But it seems really great. I will definitely have some time here.
  By the way, you look older than you are. And you look very nice. :)
  Marie

  • 2014. June 26. Thursday / 19:48

   thanks so much Marie! :) x

 4. Pingback: Glass