Snapshots From VOLT Festival 2014

Yesterday I attended my first ever festival! It was such an awesome day, I really enjoyed it. I went there with dad but I spent most of the time with my friends (Veve, Viki, Hannah for example but I also met many other friends).
The VOLT Festival was in Sopron, it was a 3 hour drive to get there but it was worth it. The main reason why we chose the last day of the festival was the Arctic Monkeys concert. I adore their music and I think I’m not the only one. :)
The concert was seriously amazing, some people say it wasn’t good but I enjoyed it even though we were standing in the middle of the crowd with the girls and we couldn’t really breathe or raise our hands (finally I found the way to do that). It was a very hot day so I think my outfit was a good choice.
Because of the strong sunrise I decided to wear a white T-shirt (my shoulder was covered at least) with high waisted denim shorts (comfortable yet festival-styled) and white (yes, white!) sneakers. By the way at the end of the day my shoes were more like dark grey.
The other positive thing: it was so nice to meet you guys! Many of you recognized me and came there to say hi and this was an amazing experience, thank you! :) xx

***

Tegnap részt vettem életem első fesztiválján! Fantasztikus nap volt, nagyon élveztem. Apával mentem, de az idő nagy részét a barátaimmal töltöttem (Vevével, Vikivel, Hannával, de emellett még sok ismerőssel összefutottam).
A Sopronban megrendezésre kerülő VOLT fesztiválra 3 órába telt eljutni autóval, de megérte. A fő ok, amiért ezt az utolsó napot választottuk, az természetesen az Arctic Monkeys volt. Imádom a zenéjüket, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. :)
Nagyon-nagyon jó volt a koncert, bár sokan lehúzták, de nekem nagyon tetszett. Igaz, a tömeg kellős közepén álltunk, összepréselődve, levegőt is alig kaptunk és még a kezünket is csak nagy nehezen tudtuk felemelni. Ja, és ráadásul iszonyú meleg volt. Ebből a szempontból pedig elég praktikusnak bizonyult az outfitem.
Az erős napsütés miatt a fehér rövidujjú póló mellett döntöttem, mivel így nem égett le a vállam. Magasderekú farmershorttal vettem fel (kényelmes és “fesztiválos”) és fehér tornacipővel (igen, fehérrel!), ami a nap végére egyébként inkább sötétszürkés árnyalatú lett.
És még egy pozitív élmény: sokatokkal összefutottam, többen is megismertek és odajöttek hozzám köszönni, és ennek nagyon örültem, igazán jól esett! :) xx

july7.1

Selfie in the car / Selfie az autóbanjuly7.2july7.3july7.4

The Strypes concert was also really cool! / A Strypes koncert szintén nagyon király volt!july7.5

I didn’t try the bungee jumping, it seemed too scary (and expensive). / Nem próbáltam ki a bungee jumpingot, nagyon ijesztőnek nézett ki (és drága is volt).
july7.6
july7.7
july7.8july7.9july7.10
(my outfit: Choies* shorts, 6ks* T-shirt, Stradivarius sneakers, ZeroUV* sunnies)

Follow:

12 Comments

 1. Hajni
  2014. July 7. Monday / 22:55

  Szuper szettet vàlasztottál! A képek is nagyon jòl sikerültek! Remélem, jòl érezted magad! :) xx

  • 2014. July 8. Tuesday / 09:35

   köszi Hajni! nagyon jól éreztem magam:) x

  • 2014. July 8. Tuesday / 09:35

   köszönöm:)) x

  • 2014. July 8. Tuesday / 09:35

   it was awesome :) x

 2. 2014. July 8. Tuesday / 16:55

  Szerintem sikerült tökéletes szettet választanod!
  Egyébként igazán féltékeny vagyok, biztos nagyon jó lehetett, szerencsés vagy, hogy eljutottál!:)
  xx
  http://twowaystowear.blogspot.com/

  • 2014. July 8. Tuesday / 18:02

   köszi!! :) xx

 3. 2014. July 8. Tuesday / 19:17

  Én a második sorban voltam, nagyon jó koncert volt! :) ( a The Strypes is, de persze az AM főleg :D). Az volt a jó elől, hogy néha lelocsoltak minket slaggal a melegben, és akin látták, hogy rosszul van vittek neki vizet :). Úgyhogy szervezésileg is büszke vagyok a VOLT-ra! :D

  Egyébként sokan azt mondták, hogy Alex kicsit flegma volt, de ha visszanézed az utóbbi koncertjeiket, az összesen ugyanez a forgatókönyv ment, úgyhogy nem értem a hőbölgést. Emberként szerintem még mindig jófej, főleg, hogy ő bungee jumpingolt is ha jól tudom itt nálunk! :D
  Egyébként mióta szereted őket? Én vagy három-négy éve, úgyhogy megváltás volt, hogy végre eljöttek Magyarországra :D.

  • 2014. July 9. Wednesday / 12:47

   óó de jó neked, mázlista vagy, hogy a második sorban voltál! :)
   rám max sört locsoltak hátulról, az annyira azért nem esett jól mint a víz… :D
   én nem olyan régóta szeretem őket, kb 1 vagy másfél éve. xx

 4. 2014. July 11. Friday / 17:38

  Én is szívesen lettem volna ott az Arctic Monkeyson,van pár kedvenc számom tőlük. :)
  Olyan hangulatosak és klasszak a képek,újságba is mehetnének a fesztivál címszó alá :D

  • 2014. July 12. Saturday / 21:45

   kár, hogy nem jöttél! :(
   köszi, jó is lenne, ha újságban lennének :D x