Back To School Outfits

It’s so sad but school is almost here, summer has gone so quickly! We have only a few days left until the 1st of September… I was trying to find at least one reason why this is good for me but I still haven’t found any. I’m so positive.
But maybe a Back To School Outfits post would make you (and me) want to go back to school? I don’t think so, but it worth a trial. :)

***

Szomorú tény, de hamarosan iskola van, túl gyorsan eltelt ez a nyár! Már csak néhány nap és szeptember 1… Próbáltam legalább egy okot találni, amiért örülnöm kéne a sulinak, de egyelőre még nem sikerült. Olyan pozitív vagyok.
Talán egy ‘Back To School’ outfites bejegyzéstől megjön a kedvünk az iskolához? Nem hiszem, de megér egy próbát. :)

aug28.6

1. T-SHIRT + JEANS

The classic tee-and-jeans combo is always a good idea, if you pair it with sneakers or cut out boots or even slip ons the result can be chic but still very comfortable.
I totally adore this shirt, it’s so cool with the ‘Bang’! :) And my jeans are today’s buy, I found them at Pull&Bear for only 2990 HUF (which is about 13$)!

A klasszikus póló-farmer kombinációja mindig jó választás, ha tornacipővel vagy bokacsizmával, esetleg slip on-nal párosítod, az összhatás csinos, mégis kényelmes lesz.
Egyszerűen imádom ezt a felsőt, annyira jó a “Bang” rajta! :) A farmer pedig mai szerzemény, 2990 forintért csaptam le rá a Pull&Bear-ben!

T-shirt: FrontRowShop* / jeans: Pull&Bear / bag: Paul’s Boutique* / cutout boots: AlisonSman*

aug28.1

2. DENIM SKIRT + SWEATER

I think this long denim skirt is suitable for most schools, it’s a high waisted skater skirt and it looks very nice with sweaters. A great sweater is a must have for the autumn season, I’m not sure if this crochet piece would keep me from freezing in the middle of November but it’s okay in September (hopefully).

Szerintem az ilyen hosszúságú szoknya a legtöbb iskolában engedélyezett. Ez a darab egy magasderekú, skater fazonú szoknya, és nagyon jól kombinálható pulcsikkal. Egy klassz pulóver alapdarab ősszel, nem vagyok benne biztos, hogy ez a laza horgolt darab megvédene engem a hideg novemberi időjárástól, de szeptemberben még (remélhetőleg) hordható.

skirt: Blackfive* / sweater: Bershka / shoes and backpack: Stradivarius

aug28.2

3. KIMONO + PRINTS

Pairing interesting prints is always a good experience, I wore this sleeveless flower printed kimono with striped top and printed slip ons and I like how these patterns look together. It really makes your outfit more outstanding.

A különböző minták keverése mindig egy jó kísérlet, én ezúttal ezt a virágos ujjatlan kimonót párosítottam csíkos toppal és mintás slip on-nal, nekem tetszik az összhatás! Sokkal érdekesebbé és feltűnőbbé teszi az outfitedet egy ilyen “csavar”.

kimono: Choies* / top: River Island / pants: Stradivarius / shoes: Pimkie / backpack: Mohito

aug28.3

4. KNEE SOCKS + CARDIGAN

Knee socks are so classic school-girl items. I have a few pair of them in different colors but obviously these black ones are the easiest to combine with my clothes. I wore my eye printed skater skirt with a simple black shirt and a loose cardigan which is my new love. Actually I bought this cardigan for my mum (for her birthday) in June but the thing is that we usually share our closet so it’s very practical for me, I can pick up this piece sometimes. :)

A térdzokni olyan klasszikus iskoláslány-stílusú ruhadarab. Nekem is van egy-kettő, különböző színekben, de a legpraktikusabb közülük természetesen a fekete, az a legtöbb ruhámhoz illik. A szemmintás szoknyámat egyszerű fekete pólóval és laza, hosszú szürke kardigánnal vettem fel, ez a kardigán a legújabb kedvencem, bár igazából anyukámnak vettem (a szülinapjára), de mivel általában osztozunk egy csomó ruhán, így én is hordhatom. :)

cardigan and knee socks: H&M / top: Chicnova* / skirt: FrontRowShop* / shoes: Springfield

aug28.4

5. SHIRT + SHORTS

I know, many schools’ dress code says no for shorts but at the beginning of September the weather is (usually) warm so if you decide to get on a pair of pretty shorts try to choose a longer one which doesn’t show everything. And also if you don’t wear it with a crop top but a loose shirt it can make your outfit more schoolish.
I picked a blue bag and loafer shoes for this outfit, I love how the colors of the shirt and the bag look together.

Tudom, sok iskola házirendje tiltja a shortokat, de ha szeptemberben még meleg van, és mindenképpen shortban szeretnél menni, akkor a legjobb választás egy picit hosszabb darab, ami takarja a dolgokat. Illetve ha nem crop top-pal kombinálod, hanem mondjuk egy lazább inggel, sokkal “iskolásabb” a szetted.
Én egy kék táskát és loafer cipőt választottam ehhez az outfithez, nagyon tetszik a táska és a felső színei együtt.

shirt: Sheinside* / shorts: thrifted / bag: Yesfor* / loafers: H&M

aug28.5

Hope you liked this post and let me know which outfit is your favorite! xx /Remélem, tetszett ez a poszt, Nektek melyik a kedvenc outfitetek? xx

Follow:

22 Comments

  • 2014. August 29. Friday / 21:09

   thank you!! x

 1. 2014. August 29. Friday / 05:26

  love the back to school looks! if you want to incorporate some south beach flair to your already awesome style make sure to check out our store! we loooooooooove fashion bloggers <3

  x,
  m29

  • 2014. August 29. Friday / 21:09

   thanks so much! :) xx

 2. 2014. August 29. Friday / 05:46

  Ahh I really love every outfit in this post and too bad that I hav to wear uniform to school. :( But I love this post anyways. :)

  toinfinitynbeyond13.blogspot.hk

  • 2014. August 29. Friday / 21:10

   thank you!
   ohh that’s bad :( does your uniform look good? xx

 3. 2014. August 29. Friday / 07:52

  Nagyon jó az összes outfit, szinte bánom is, hogy ne vagyok már sulis :-) Az 5. szett a kedvencem. A 4-ből nekem is megvan a kardigán, de nagyon rosszul jártam vele, bolyhos és kihúzódott a szála több helyen. A tiéddel nem történt ilyesmi?

  • 2014. August 29. Friday / 21:10

   köszi Bogi! :)
   dede, sajnos ebből is elkezdtek kihúzódni szálak :( xx

  • 2014. August 29. Friday / 21:11

   thanks Linda!! xx

 4. 2014. August 29. Friday / 12:21

  3.4. a favorit,de az ötödik szettben gyönyörű az ing *-*

  • 2014. August 29. Friday / 21:11

   köszi Dóri!:)

  • 2014. August 29. Friday / 21:11

   thanks dear!! xx

 5. 2014. August 29. Friday / 20:15

  Emma, mindegyik fantasztikus!!
  (de a térdzoknis a legjobb*-*)

  • 2014. August 29. Friday / 21:12

   köszönöm!:)

 6. 2014. August 29. Friday / 20:38

  Nekem a negyedik szett tetszik a legjobban, imádom a szoknyád!
  Egyébként az összes szett szuper, a bejegyzés apropója viszont kevésbé:(
  xx
  twowaystowear.blogspot.com

  • 2014. August 29. Friday / 21:12

   köszönöm! :) xx

 7. 2014. August 29. Friday / 21:30

  Nekem a 3. és a 4. a kedvencem, de mind az 5 outfit nagyon jó lett. ;)

  • 2014. August 29. Friday / 21:38

   köszi! :)) x

 8. Hajni
  2014. August 31. Sunday / 18:35

  Az összes outfit gyönyörű lett! :) Nekem személy szerit az 1. , 4. és az 5. a kedvencem! :)

  • 2014. August 31. Sunday / 20:05

   köszi!:))