Rainbow Fence

Yesterday I went to the hairdresser to get my hair cut shorter a bit. I know, it’s not noticeable but I like it. One day I’ll cut my hair shoulder lenght but I’m still collecting the good reasons. And actually I’m afraid, what if it looks awful on me? I don’t want to realise this after cutting it.

Take a look at this colorful fence on the photos, this is such a cute background for a photoshoot! And it looks so happy even my day wasn’t so happy, more like unlucky… Briefly I had an epic fail moment, super awkward P.E. lessons and medicine balls and running tasks are not my best friends, let’s say. (I fall down while running because I was hit by a medicine ball)
Anyway, let’s stay positive: at least these photos were taken yesterday (after coming home from the hairdresser) when my knees were not purple and full of bruises.

I know, it’s getting colder and colder but I couldn’t miss the opportunity to wear these shorts that I’d sewn (#4 piece of my Summer Collection). I got on my brand new Dori Tomcsanyi sweater which I adore and I’m SO thankful for Dóri for gifting me with this amazing piece. Now I have three Dori Tomcsanyi clothes, so cool. And it’s also very cool that when I was an intern at her showroom I did the cut of some of this type of sweaters! :)
I paired this outfit with ankle boots, cat eye sunglasses and a rosegold watch. This wonderful watch makes my outfits so elegant and I feel like a serious person because I have a watch. The last time I had a watch was at age 10, it was a pink Hello Kitty piece (let’s be honest, it was totally trendy). This rosegold one is from Triwa, I was thrilled when I received it a couple of days ago. Thanks so much, Triwa, this watch has just joined the very exclusive list of my must-have items for fall, haha. :)
Hope everyone is having a fabulous schoolyear, I wish you guys a nice evening and be careful with medicine balls! xx

***

Tegnap fodrásznál voltam, hogy megszabaduljak az eltöredezett hajvégeimtől. Tudom, ez nem egy drasztikus változás, legtöbben észre sem vették, hogy történt valami a fejemmel. Egy nap majd vállig érőre vágatom, csak még nincs meg hozzá a kellő motivációm. Kicsit félek, hogy mi van, ha bénán áll, és erre nem az ominózus hajvágás után szeretnék rájönni.

Viszont nézzétek ezt a színes kerítést, ami előtt fotóztuk, annyira vidám! A mai napom viszont már kevésbé volt boldog, inkább szerencsétlennek nevezném… Összegezve volt egy epic fail pillanatom, mondjuk, hogy a tesiórák, medicinlabdák és a futás nem a legjobb barátaim. (futás közben eltaláltak medicinlabdával, és dobtam egy hasast)
De azért maradjunk pozitívak, legalább ezek a képek még tegnap készültek (miután hazajöttem a fodrásztól), itt még nem voltak lilák a térdeim.

Tudom, egyre hidegebb és hidegebb az idő, de nem akartam kihagyni a lehetőséget, hogy ebben az általam varrt shortban (Summer Collection, #4 darab) fotózkodjak. A legújabb Dori Tomcsanyi pulcsimat vettem fel hozzá, amit imádok, és amiért nagyon nagy köszönet Dórinak, így már három Dori Tomcsanyi ruhám is van. Király. És az is király, hogy amikor gyakornok voltam a showroom-jában, ilyen pulcsikat pont szabtam én is. :)
Bokacsizmával kombináltam az outfitet és cicás napszemüveggel, illetve az új “rosegold” órámmal (=rózsaarany). Ez a gyönyörűség minden outfitemet feldobja, és sokkal elegánsabb és komolyabb összhatást kölcsönöz. Legutóbb 10 évesen volt karórám, ha jól emlékszem, pink Hello Kitty-s, ami azért valljuk be, elég trendinek számított már akkor is. Ezt a rosegold darabot a Triwa-tól kaptam, ezer hála és köszönet, és kijelenthetem, hogy újabb taggal bővült az őszi must-have darabjaim listája. :)
Remélem, mesésen telik az iskolaévetek, mindenkinek szép estét kívánok, és vigyázzatok a medicinlabdákkal! xx

szept24.1szept24.2
szept24.3
szept24.4
szept24.5
szept24.6
szept24.7
szept24.8
sweater: Dori Tomcsanyi*/ shorts: sewn by me / boots: Deichmann / sunglasses: ZeroUV* /
watch: Triwa*

Follow:

20 Comments

  • 2014. September 25. Thursday / 19:13

   thank you Jenny! I love them too, cat eye sunnies are so cool :) x

 1. 2014. September 25. Thursday / 01:25

  I would totally wear this look! I love it :)

  • 2014. September 25. Thursday / 19:13

   thanks Alissa!! x

  • 2014. September 25. Thursday / 19:13

   thanks!!:))

  • 2014. September 25. Thursday / 19:13

   thanks Angela! x

  • 2014. September 25. Thursday / 19:13

   thanks Anna :)

 2. Mesi
  2014. September 25. Thursday / 19:54

  nagyon tetszik a szetted!!:) megkérdezhetem, hogy hol van ez a csoda kerítés? köszii:))

  • 2014. September 25. Thursday / 20:02

   köszi! :)
   autókáztunk, és megpillantottam! de a pontos címre már nem emlékszem, szerintem vissza se találnék oda :( pedig jó lenne még egyszer ott fotózni! xx

  • Red
   2014. September 25. Thursday / 21:08

   A 8-as és a 9-es hév Sashalom nevű megállójánál van.

   • 2014. September 25. Thursday / 21:16

    óó köszi! :) a hévre én is emlékeztem, csak a megállóra nem. :)

  • 2014. September 25. Thursday / 21:41

   thanks Jess!!! x

 3. Viki
  2014. September 25. Thursday / 23:12

  Szia Emma!

  Ez a cipő mostani Deichmann? Köszönöm! :)

  • 2014. September 26. Friday / 20:01

   szia!
   igen, kb másfél hete vettem, 6000.- és abszolút megéri! nagyon kényelmes. :) xx

 4. Kata
  2014. September 27. Saturday / 18:02

  A hajammal én is így vagyok :( Én is kb vállig erőre szeretném levágatni, de nem merem. :(

  • 2014. September 27. Saturday / 23:40

   majd egyszer!! ;) :D