Strawberry & Vanilla

I’m obsessed with loose, wide legged printed gaucho pants, they are so comfortable and cool! I’ve found a pretty one a few weeks ago among my mother’s old clothes, maybe you remember my outfit post ‘Wide Legged Pants From The 90’s‘. Today I was searching for some clothes when I found these blue pants which were also my mom’s back in the days. They are quite summer-feeling and not warm at all so I got on stockings under them – why not? I wore a striped T-shirt, a blazer and high heeled boots to give some elegance to the look and for accessories I chose this wonderful tote bag and some jewelry.

I wore this outfit today because it was comfy enough at home (without the blazer, of course) and then I went to the cinema to watch ‘The Rewrite’, it was a great movie! I love Hugh Grant, he is a fantastic actor and his character in this movie was so good! Have you seen ‘The Rewrite’? What do you think about it? xx

(ps. excuse my dirty shoes, it wasn’t easy to get to this popsicle looking wall!)

***

Imádom a laza, mintás bő szárú “gaucho” nadrágokat, annyira kényelmesek, ráadásul nagyon jól néznek ki! Néhány héttel ezelőtt már találtam egyet anyukám régi ruhái közt, talán még emlékeztek a “Wide Legged Pants From The 90’s” című bejegyzésemre. Ma ismét néhány ruha után kutattam, amikor ráakadtam erre a kék mintás nadrágra, ami szintén anyáé volt. Kicsit nyárias, és egyáltalán nem meleg, ezért felvettem alá egy harisnyát is a biztonság kedvéért. Csíkos pólóval, blézerrel és magassarkú csizmával kombináltam, hogy kicsit elegánsabb hatást keltsen, és kiegészítőnek pedig ezt a csodás táskát választottam és néhány ékszert.

Ezt az outfitet viseltem ma, mert itthon is kényelmes volt (természetesen a blézer nélkül), és moziba is ebben mentem el. A “Hogyan írjunk szerelmet” című filmet néztük meg, szuper volt! Hugh Grant-et egyébként is imádom, nagyon jó karaktert játszott a történetben. Ti láttátok már ezt a filmet? Mit gondoltok róla? xx

(ui: elnézést kérek a sáros cipőmért, nem volt egyszerű odajutni ehhez a jégkrém színű falhoz!)

jan18.1jan18.2
jan18.3
jan18.4
jan18.5
jan18.6
pants: vintage / blazer: Zara / T-shirt: Springfield / bag: Greg Michaels* / boots: Blackfive* /
necklaces and bracelet: mandra.hu / sunnies: ZeroUV*/ rings: Zenzero*, Siren London

Shop similar:

Follow:

10 Comments

 1. 2015. January 18. Sunday / 21:46

  I love this kind of pants, too, and not only therefore your outfit with the perfect pattern mix!
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  • 2015. January 19. Monday / 00:29

   thanks Rena! x

  • 2015. January 19. Monday / 00:29

   köszi Flóra! :)

  • 2015. January 19. Monday / 00:29

   thanks dear!! :)

  • 2015. January 19. Monday / 19:31

   take a look at your mother’s wardrobe – you may find some treasures! :)

 2. anonymous
  2015. January 25. Sunday / 13:17

  Szia! :)
  Nagy rajongója vagyok a blogodnak, néha túlságosan is sokat nézegetem. Elárulom, hogy egyszer amikor matek órán ültem, a blogodat olvasgattam, mert hát annyira de annyira (!!!) érdekes volt az a matek óra.. :)
  Nagyon kreatív vagy és jó ízlésed van. Ez az egyik outfited a sok közül, ami nagyon megtetszett, már első látásra. Nem nyáladzás, de tényleg. Imádom.
  Viszont, van olyan ami nem igazán nyeri el a tetszésem. Tudom azt is, hogy elsősorban neked kell tetszenie, hisz kit érdekelnek mások?:D A fél világ tele van irigy emberekkel akik hátráltatnak.
  Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot/jóindulatú tippet… Néha olyan, mintha kicsit öregítene egy-két ruhakombinációd. Nem rosszindulatból tényleg, meg nem is irigységből, mert nincs rá okom, nekem is meg van mindenem, de egy kicsit próbálj meg fiatalosabban öltözködni. Hisz ebbe a szettbe is fiatalos vagy, és ezek jobban állnak véleménynem szerint. :) Bár ha megkérdeznéd, hogy mi a rossz egy-két összeállításodban ami “öregít”, hát arra nem tudnék pontosan válaszolni. Talán a színek, vagy a hosszú szoknya amit elsőnek mondanék. Inkább fiatalosabban, nőiesebben! Rövidebb szoknyák pl, mint a hosszabbak. Hisz van mire büszkének lenned, én úgy gondolom, hisz nem vagy 100 kilós töltött galamb, szóval.:D De ez csak egy vélemény, nem kell rá adnod.
  Csak ennyit szerettem volna, és tényleg remélem hogy nem érted félre.
  További szép napot! :)

  • 2015. January 27. Tuesday / 22:36

   szia!
   köszönöm szépen a kedves szavakat és a kritikát! rendben, igyekszem fiatalosabban öltözni :) puszi!