Shoe Obsession: Vagabond Sneakers

Those who have been my readers for a long time know that I’m a huge fan of Vagabond shoes. I have two pairs of them: creepers and sandals. I love them both, they are super comfortable and wearable, not to mention the high quality!
When I saw their new collection of sneakers I immediately fell in love with every single piece. To be honest I’m not that ‘sneaker-girl’, I’m more into boots and sandals but this time I have to admit that these are really pretty sneakers, and I have tried them on in the shop and I found them very comfortable. They’re not even that sporty because of their prints and materials, they’re a bit elegant, which makes them more wearable on a casual day too. I would totally wear these at school, on a fashion event, on a sightseeing or during shopping… I can barely say any occasions where these kicks would not be suitable (okay, maybe in the theatre? that would be weird).

Every time (which means twice) I had bought a Vagabond piece I was collecting money for months… Now I’m thinking of getting one of these beauties but the problem is that I can’t decide which one! Well, the n°2 problem is that I’m broke, haha, but that’s secondary. :) I’m hesitating between the royal blue one, the light pink one and the dark grey which has a really cool print… Which one would you prefer? xx

***

Akik már régebb óta olvassák a blogomat, azok tudják, hogy hatalmas Vagabond rajongó vagyok. Két pár cipőm van eddig tőlük: egy creepers és egy szandál. Mindkettőt imádom, nagyon kényelmesek és hordhatóak, a minőségről nem is beszélve!
Amikor megláttam az új sneaker (tornacipő) kollekciójukat, teljesen beleszerettem minden egyes darabjába. Hogy őszinte legyek, én nem vagyok az a “tornacipős lány”, jobban szeretem a csizmákat, szandálokat. Ettől függetlenül be kell ismernem, ezek tényleg gyönyörű cipők, ráadásul a múltkor felpróbáltam egyet a boltban, és megbizonyosodtam róla, hogy még kényelmesek is. Nem nevezném őket túl sportosnak kinézet alapján, mert a mintázatuk / anyaguk miatt van egy elegánsabb beütésük, szóval bátran viselném suliban, divateseményen, városnézéshez, vásárláshoz… Nehezen tudnék olyat alkalmat mondani, ahova nem vennék fel egy ilyen cipőt (na jó, azért például színházban kicsit furi lenne).

Eddig akárhányszor vettem Vagabond cipőt (vagyis kétszer), mindig hónapokig gyűjtöttem rá a pénzt… Most ismét a fejembe vettem, hogy beruházok egy új darabra, csakhogy a probléma az, hogy jelenleg képtelen vagyok dönteni, melyiket válasszam! Oké, a kettes számú probléma pedig az, hogy jelenleg semmi pénzem, de ez másodlagos. :)
A királykék, a világosrózsaszín és a sötétszürke mintás cipők között hezitálok… Nektek melyik tetszik legjobban? xx

A magyar olvasóimnak szeretném figyelmébe ajánlani a Facebook-os oldalamon lévő nyereményjátékot, ahol az Elle Fashion Show 2015 pénteki (április 17.) napjára lehet páros belépőt nyerni! Részletek ITT!

Follow:

8 Comments

 1. Janka
  2015. April 10. Friday / 06:45

  Szia Emma! Én is beleszerettem ezekbe a cipőkbe, de a Vagabond honlapján csak a vastag talpú változatukat találom :( be tudnád linkelni, hogy hol találtad őket? Előre is köszi! :*

  • 2015. April 11. Saturday / 19:55

   thanks Mihaela! have a good day! xx

 2. b
  2015. April 10. Friday / 10:30

  aa én pont tegnap vettem meg a feketét! imádom <33333 de mind nagyon tetszik amúgy, én a fehéren meg az ezüstön gondolkoztam még. nekem is pont az tetszik benne, hogy azért nem olyan sportos, mint egy tornacipő vagy pl a nike roshe run, hanem kicsit finomabb.

  • 2015. April 11. Saturday / 19:55

   irigykedem! :)
   igen, nekem is ez tetszik benne :)

 3. Eszter
  2015. April 10. Friday / 14:40

  Szia! :) Nekem fehérben van és nagyon szeretem! Nagyon kényelmes,viszont csak kézzel tisztítható. Inkább a sötétebbeket ajánlanám;például a fekete-szürkét. :)

  • 2015. April 11. Saturday / 19:54

   szia! óó de jó neked! köszi a tippet! :)