Current Sketchbook Situation

jun22.1
Currently I’m obsessed with blue and pink color shades, you can clearly recognize this on my sketches. I’ve been inspired by Szegedi Katalin’s drawings, she illustrates children’s books and I just love her works. My favorite book from my childhood was also illustrated by her and it’s fantastic. The word of princesses, fairies, flowers and magic has always been kind of a part of my life, I used to draw a lot of things like that. Actually if you see my old sketchbooks, those are all full of princess dresses that I had designed, I loved doing that. :)

Now I stepped back into that world a little bit, I had drawn some princesses and all that and I have to admit that I really enjoy it! Maybe this is a beginning of a new design project…? xx

***

Pillanatnyilag a kék és a rózsaszín árnyalatai tartoznak a kedvenc színeim közé, szerintem ez látszik a képeken. Szegedi Katalin rajzai inspirálnak mostanság, ő gyerekkönyveket illusztrál, és egyszerűen imádom a munkáit. A kedvenc mesekönyvemet is ő illusztrálta, és szerintem fantasztikus. A hercegnők, tündérek, virágok és varázslat világa mindig is lenyűgözött, kiskoromban állandóan ezeket rajzoltam (és szerintem ezzel nem vagyok egyedül). Ha belelapoz valaki a régi füzeteimbe, jól látszik, hogy gyakorlatilag folyamatosan hercegnőruhákat terveztem, ez volt a kedvenc hobbim. :)

Most egy kicsit nosztalgiáztam, és rajzolgattam néhány hercegnőt és hasonlókat, és be kell valljam, én nagyon élvezem! Talán ez egy új design projekt kezdete…? xx

jun22.2
jun22.3
jun22.4

Follow:

4 Comments

 1. 2015. June 22. Monday / 22:28

  Ez igazán inspiráló! Az új projekt ötlete kecsegtető, alig várom hogy újra lássalak kibontakozni, ahogy az előző két évben tetted a nyári kollekciód keretében. (Egyébként ez nekem is bejött, úgy döntöttem én is belefogok a saját summer collection-omba, az első darabot már ki is posztoltam. Szóval igazán köszi, magamtól nem jutott volna eszembe!)
  xx, Flóra
  http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

  • 2015. June 23. Tuesday / 18:44

   köszi Flóra! na máris megnézem! ;)

  • 2015. June 23. Tuesday / 18:44

   thank you dear!! :)