The Story Of The Short But Free Dress

aug6.1This dress has a little adventurous story. When I was in London I went to Forever21 and collected many clothes which I took to the dressing room with me. I tried on many things and finally I choose 3 items. I had to sort out this shiny dress because a) I didn’t have enough money & b) it seemed to be a bit too short. I loved the texture and the color as well but sadly I had to leave it there. Then I went to the cashier and surprisingly the shop assistant told me that one of the 3 items I chose to buy was on sale. It was a special offer: a ‘buy one, get one for free’ type of awesomeness. She told me to quickly go, look around and get something else from those items that are on sale. I was pretty shocked by her kindness and I ran though the shop. I knew what I was looking for: this dress. Because YES, it was on sale! I found it and ran back to the cashier and I basically got it for free. I’m still thankful for that helpful shop assistant, haha.

I know it’s a bit short but I still love this piece, I worn it many times on the beach in Croatia. I paired it with flatform slip-on sandals and it was a comfy outfit and it was shiny which is the best thing about it. xx

***

Ennek a ruhának elég kalandos kis története van. Amikor Londonban voltam, bementem a Forever21-ba és összegyűjtöttem egy csomó ruhát, amit fel akartam próbálni – köztük ezt is. A próbafülkében hosszas dilemma után 3 darabot választottam ki, de erről a fényes ruháról le kellett mondanom, mert a) nem volt rá pénzem & b) amúgy is túl rövidnek találtam. Az anyag textúrája is színe is nagyon-nagyon tetszett, de sajnos ott kellett hagynom. Igen ám, de amikor a kasszához mentem, az eladó – legnagyobb meglepetésemre – közölte velem, hogy a 3 ruhadarab közül az egyik leárazáson volt, és egy “egyet vesz, kettőt kap” akció érvényes rá. Nagyon kedves volt, és mondta, hogy gyorsan nézzek körül a leárazott cuccok között és hozzak valamit, és akkor az ingyen lesz. Először ledöbbentem, hogy milyen jófej dolog ez tőle, hogy szólt, aztán végigszaladtam a bolton, és megtaláltam ezt a ruhát. Mert IGEN, pont leárazáson volt, úgyhogy gyakorlatilag ingyen megkaptam. Még mindig hálás vagyok érte az eladónak, haha.

Tudom, hogy picit rövid ez a ruha, de mégis imádom, Horvátországban rengeteget hordtam a tengerparton. Flatform papuccsal kombináltam, és egy kényelmes, feltűnő outfit lett a végeredmény. xx

aug6.2 aug6.3aug6.4 aug6.5aug6.6

dress: Forever21 / shoes: H&M / watch: Daniel Wellington*

Shop similar:

Follow:

4 Comments

 1. 2015. August 6. Thursday / 22:09

  A képek alapján egyáltalán nem rövid, pont csinos a hossza! Ami azt illeti, nyilván tengerparti ruhának készült (vagy akár egy könnyed városnézéshez), ennek a célnak pedig tökéletesen megfelel így is, hogy kicsit rövidebb a megszokottnál. Te pedig amúgy is kedveled az extrém, különleges párosításokat, biztosan ki tudsz találni több módot is a viselésére!
  Jó alkotást!
  xx, Flóra
  http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

  • 2015. August 8. Saturday / 17:57

   köszi Flóra! :))

  • 2015. August 8. Saturday / 18:02

   thanks:)