Year 11

sept3.1This is my 11th year of school which means next year will be the last one (I still can’t believe it). School started on Tuesday and I’m already tired of it, haha. Although my schedule is okay, I don’t have too many lessons at school and the first one (for me) only starts at 9am which is great because I can sleep a little more than in the previous years (when I had to go for 8am).

However this year is not going to be easy for me – I’m taking drawing classes in an art school, I’m going to do some courses too to prepare my portfolio for next year and I’m also doing some sports aaaand the language lessons (English & Italian)… So I won’t spend too much time in my high school but I’ll have a lot of things to do in other places.

I guess it’s time to really start wearing autumn clothes and more back-to-school appropriate outfits so let’s start with a real BTS look! I got on my new wide-leg palazzo pants from Choies, they are super comfy and they look like a skirt. I combined them with (my mom’s) pink T-shirt and slip-on sandals. I don’t usually put on too many jewelry but this time I really liked how these gold and light pink necklaces looked with the tee. It has some Indian vibes!

How was your first week of school? Am I the only one who’s crying for summer?! xx

***

Ez a 11. iskolai évem, ami azt jelenti, hogy jövőre fogok érettségizni (még nem tudatosult bennem). Kedden kezdődött a suli és már most fáradt vagyok, haha. Bár az igazság az, hogy egész jó az órarendem, mert nincs olyan sok órám, és 9-re járok be. Ez azért is remek, mert legalább többet alhatok.

Azonban nem lesz könnyű évem, mert a gimi mellett rajzórákra járok egy rajziskolába, néhány kurzust is fogok végezni, hogy elkezdjem a portfólióm összeállítását, emellett nyilván sportolok ééés a külön nyelvórák (angol & olasz)… Szóval igaz, hogy nem sok időt fogok tölteni az iskolában, de rengeteg dolgom lesz.

Azt hiszem, elérkezett az idő, hogy egy kicsit ősziesebb ruhákat kezdjek hordani, iskola-kompatibilis outfiteket, úgyhogy ma egy back-to-school összeállítást fotóztunk. Az új fekete nadrágomat vettem fel, amit a Choies-től kaptam, nagyon kényelmes, és a bő szára miatt olyan, mintha valójában szoknya lenne. Egy rózsaszín felsővel kombináltam (anyukámé), és belebújós szandállal. Általában nem viselek annyi ékszert, de most nagyon megtetszettek ezek az arany és rózsaszín nyakláncok a pólóval. Teljesen indiai hangulata van!

Nektek hogy telt az első hetetek a suliban? Én vagyok az egyetlen, aki visszasírja a nyarat?! xx

sept3.2 sept3.3sept3.4 sept3.5sept3.6 sept3.7T-shirt: Zara / pants: Choies* / slip-on sandals: H&M / sunnies: ZeroUV* / short gold necklace: Happiness Boutique* / long necklace: vintage

Shop similar:

Follow:

10 Comments

 1. 2015. September 5. Saturday / 11:25

  hűha, de jó neked! úristen, tizenegyedikes vagy… hetedikes korod óta követem a blogodat, és annyira hihetetlen, hogy már ennyi ideje “ismerlek”. mióta elkezdtem a blogot, te mutattad nekem a példát, mármint nem az öltözködésben, de például abban, hogy milyen háttér előtt érdemes fotózni vagy hogy olyan is létezik, hogy blogger kollaboráció! (nélküled azt hiszem, nem lennének ingyen ruháim)
  bár mostanra tényleg annyira eltér a stílusunk, – emlékszem a romantikusabb stílusú összeállításaidra régebben, azokat annyira imádtam – még mindig nyomon követem a blogot és talán nem hiszed el, de akármit is viselsz, mindig tetszik. most például ez a nyaklánc is, amit simán bazárinak neveztem volna, de ebben az outfitben annyira tökéletes összhangot alkot!
  xx, Flóra
  http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

  • 2015. September 5. Saturday / 11:54

   jaj de aranyos vagy, Flóra! :) olyan jó érzés tudni, hogy vannak ilyen “törzsolvasóim”, haha <3 xx

 2. 2015. September 5. Saturday / 21:32

  A great outfit!
  I love the T-Shirt :)

  I’m in my last year now, it’s so strange :o

  • 2015. September 6. Sunday / 20:47

   thanks! have a nice last school year! :)

  • 2015. September 6. Sunday / 20:46

   haha, thanks! :)

 3. 2015. September 11. Friday / 14:23

  I love that jeans on you, it looks so lovely, actually both of those outfits!

  • 2015. September 11. Friday / 17:17

   thanks Nina!! xx

 4. Dani
  2015. September 18. Friday / 12:53

  I Love you style!! What sports are you playing and are you planning to study fashion design? You have so much talent and I Love your blog!

  • 2015. September 18. Friday / 15:38

   thank you so much Dani! I’m glad you like my blog. <3
   I used to do ballet and then aerobics but currently I'm just working out at the gym, so nothing extra! :)
   yeah, I'd like to study fashion design! xx