About The Joy Magazine Photoshoot #BTS

dec21.1

Probably many of you have seen the photo on my Instagram and Facebook where I announced that the newest issue of Joy magazin has came out and I got featured in it! I have talked about the photoshoot which was in November, where the three winners of the Joy x F&F Blogger Awards were being shot. As I won the title of the ‘Junior Blogger Of The Year’ I had the opportunity to take part in this shooting among the two other winners (Vivi of Fifty Pairs Of Shoes and Nora of From Norah). It was such an exciting and interesting day!

We arrived on set very early and got our hair & make up done. It took at least 1,5 hour per person to get ready with everything. We had picked our outfits with the help of a stylist a couple of days before the shoot. All three of us were wearing elegant styled F&F clothes from head to toe. I chose a little black dress with a simple A-line shape and I accessorized it with a big faux fur stole which gave a little pop of color to the look. I also added a burgundy bag which harmonized with the color shade of my lipstick. The long gloves made the outfit complete, it had a very elegant feeling!

I really like how the photos turned out, Vivi and Nora both look gorgeous and it’s such a pleasure to be featured in an editorial with these lovely and talented ladies! Also, there is a page about the award ceremony with some photos in the magazine, it’s so cool. Get the newest issue (the January issue) of Joy to see the whole photoshoot! xx

***

Talán már láttátok az Instagram-omon, vagy a Facebook oldalamon a képet, hogy megjelent az új Joy magazin, amiben szerepelek! Novemberben volt a fotózás, ahol a Joy és az F&F közös Év Divatbloggere versenyének három győzteséről készültek fotók. Mivel én nyertem az Év Junior Bloggere címet, a két másik nyertessel együtt (Vivi a Fifty Pairs Of Shoes-ról, és Nóra a From Norah szerzője) részt vehettem ezen a fotózáson. Nagyon izgalmas élmény volt!

Korán reggel odaértünk a fotós stúdiójába, ahol elkészítették nekünk a sminket és a frizurát, ez minimum másfél órát vett igénybe “modellenként”. Az outfitünket pár nappal a fotózás előtt már kiválasztottuk egy stylist segítségével. Mindhárman tetőtől talpig F&F ruhákat viseltünk, az alap koncepció egy elegánsabb, ünnepélyesebb hangulatvilág volt, így ennek megfelelően válogattuk ki a szetteket. Én egy kis fekete ruha mellett döntöttem, aminek klasszikus A-vonalú a szabása, de mindenképpen fel szerettem volna dobni valamivel, ezért ezt a szőrme stólát is felvettem hozzá. Egy bordó táskát választottam kiegészítőnek, aminek a színe harmonizál a rúzsom árnyalatával. A hosszú kesztyű koronázta meg az outfitet, nagyon elegáns hatást kelt!

Nekem nagyon tetszik a végeredmény, Viviről és Nóráról is csodás képek születtek, számomra pedig megtisztelő, hogy ilyen tehetséges és sikeres bloggerekkel együtt szerepelhettem a magazinban! A blogger díjátadóról is szól egy cikk, rögtön a fotósorozat utáni oldalon, ahol néhány képben összefoglalták, hogyan is zajlott az este. Ha szeretnétek látni az összes fotót, szerezzétek be az új (januári) Joy-t! xx

dec21.2dec21.5dec21.4(fotó: Sárosi Zoltán | stylist: Bellák Dóra | smink: Haller Lívia | haj: Bacsó Renáta)

Follow:

8 Comments

  • 2015. December 21. Monday / 22:53

   thank you dear! I feel lucky!! xx

  • 2015. December 23. Wednesday / 15:07

   thanks lovely! :)

 1. Shania
  2015. December 23. Wednesday / 04:32

  What a great opportunity! You earned it!

  • 2015. December 23. Wednesday / 15:02

   thank you Shania! x

  • 2015. December 25. Friday / 22:05

   thank you dear!! :))