Swans Are Friends

dec17.1

I was pretty sure that I’m cool enough to bear the cold but apparently I’m not. I have done photoshoots in very cold weather multiple times and it didn’t really had effect on my health however it turns out I’m not as strong as I used to be.

We went to take outfit photos at Lake Velence last Sunday and – well, you can see – I was wearing only a shirt which wasn’t enough to protect me from the freezing wind. Before this photoshoot I wasn’t feeling 100% well but I have to admit that the flu what I have now was caused by this event. The consequence is that I have a running nose and I’m coughing too and it’s horrible.
Nevermind, what we have to focus on right now is the outfit. I was wearing my new silver silk sweatshirt which I got from Retrock, an awesome vintage shop in the heart of Budapest. They sell wonderful pieces, I visited their shop 1 or 2 weeks ago with a friend and we enjoyed shopping there really much, it was fun!

I combined this top with a pair of shorts from Beginning Boutique, my favorite Vagabond boots and I got on a silver backpack which is also from Retrock. It has such a futuristic vibe which I love! xx

***

Azt hittem, elég erős vagyok ahhoz, hogy ne fogjon ki rajtam a hideg időjárás, de kiderült, hogy ez nem így működik. Igaz, amióta megvan a blog, már rengetegszer fotóztunk télen vékonyabb ruhában, és eddig nem nagyon volt ez hatással az egészségemre, de úgy tűnik, ez most másképp történt.

A vasárnapot Velencén töltöttük a nagymamáméknál, és elugrottunk fotózni is a tópartra. Mint azt láthatjátok, nem sok réteg ruhát viseltem, így érthető, hogy szétfagytam a szélben. A fotózás előtt sem voltam teljesen jól, de ez csak rátett egy lapáttal, és alaposan megfáztam. Ez azt jelenti, hogy ma például a napom 40%-át orrfújással töltöttem (örült nekem az osztály, meg a tanárok is, alig lehetett tőlem órát tartani), és mellé még köhögök is.
Na de mindegy, a lényeg most az outfit, ha már ilyen áldozatok révén összehoztam ezt a bejegyzést, haha. Az új ezüst felsőmet viseltem, amit a Retrock-tól kaptam, ők egy budapesti vintage üzlet, fantasztikus ruháik vannak! Egy-két hete látogattam meg a boltjukat egy barátnőmmel, és nem kevés időt töltöttünk el ott, annyi kis csodára lehet náluk bukkanni!

A felsőt ezzel a Beginning Boutique shorttal párosítottam, a kedvenc Vagabond csizmámmal, és még egy pici ezüst hátizsákot is felvettem, ami szintén a Retrock-ból van, imádom, hogy egy picit futurisztikus a hangulata. xx

dec17.2dec17.3dec17.4dec17.5dec17.7dec17.8shirt and backpack: Retrock* / shorts: Beginning Boutique* / shoes: Vagabond / necklace: Avocada* / watch: Daniel Wellington*

Follow:

8 Comments

  • 2015. December 20. Sunday / 14:41

   thank you!! xx

 1. b
  2015. December 18. Friday / 15:02

  szia! milyen rúzs van rajtad? nagyon tetszik, régóta keresek már ilyesmi színt:)

  • 2015. December 20. Sunday / 14:40

   köszi! Kiko-s :)

  • 2015. December 20. Sunday / 14:39

   thank you!:)

  • 2015. December 23. Wednesday / 15:02

   thank you so much dear!!! <3